март 28, 2024

Ивайла Бакалова проговори за Румен Гайтански – Вълка

Не спира да младее

https://kliuki.net/liubopitno/ivayla-bakalova-progovori-za-rumen-gaytanski-valka/201319 Kliuki.net
Ивайла Бакалова проговори за Румен Гайтански – Вълка

Няма спор, че Ивайла Бакалова е неузнаваема, но в добрия смисъл на думата. Тя наистина изглежда завидно, предвид факта, че скоро ще навърши 42 години, а и през декември роди втората си дъщеря Вяра.

 

Прави впечатление, че една от най-красивите българки търпи промяна във времето.

Днес е доста по-различна от начина, по който изглеждаше преди няколко години. Това, което се набива на око е фактът, че през годините устните й са станали по-пухкави а скулите й – по-ярки.

 

Ивайла Бакалова проговори за Румен Гайтански – Вълка

Ако критерий за младостта е състоянието на кожата, то тогава спокойно можем да кажем, че вместо да старее, Ивайла Бакалова продължава да младее. Проговори и за бащата на първата си дъщеря Рая – Румен Гайтански – Вълка, за когото се знае, че не обича да е под светлините на прожекторите.

 

Опитали са се да превъзмогнат болката от раздялата и към днешна дата са в добри отношения. Рая много обича баща си, който помага на Бакалова за издръжката й, но въпреки това миската споделя, че й се налагало да работи на три места и никак не й е било лесно да бъде майка и баща.

 

Рая пък на свой ред признава, че е проявявала ревност към майка си и поради тази причина не приела влизането на Веселин Денков, по-известен като Весо Брадата в живота й преди 6 години.

Макар да виждала, че е добър човек, тя не го харесвала и дори му го показвала. Поради тази причина Денков й казва киселка на шега, което е препратка към онова време. Не останала очарована и от идеята Ивайла и Денков да имат общо дете, но днес обожава сестричката си Вяра и много помага в грижите за нея.

 

Бакалова понася тежко раздялата си с Румен Гайтански и дълго време страни от медиите. След 2005 г. се ориентира към бизнеса с недвижими имоти като работи основно с инвеститори от чужбина. Когато заминала да пробва късмета си в Дубай, дъщеря й Рая била едва на 10 години. Там започнала работа в инвестиционен фонд като консултант на клиенти, желаещи да влагат парите си в имоти.

 

Именно в Дубай покрай работата си, миската срещнала Веселин Денков, с когото се познавали от по-рано, но не се били виждали от години.

Той споделя в предаването „Търси се“, че години наред му било втълпявано, че не може да има деца, но в крайна сметка чудото се случило. Дъщеря им Вяра е зачената инвитро от първия път в Истанбул. Ивайла го допълва, че това се е случило, защото много вярвали.

 

Две седмици преди инвитро процедурата, Бакалова сънувала, че някой й казва, че ще имат момиче и то ще е много здраво, а всички заедно ще са много щастливи. Но за да се случи това, детето трябвало да бъде кръстено Вяра. В Турция тя забременява инвитро с близнаци, но след това се случва синдромът на изчезващия близнак и така останал само един плод.

 

Денков бил убеден, че е Виктор, защото винаги мислел, че ще има син. Когато разбрали, че ще имат дъщеря, я кръстили Вяра.

Източник: Уикенд