май 01, 2024

Ивайла Бакалова: Винаги съм инвестирала в сърцето си!

Една от най-красивите носителки на титлата “Мис България” изпраща вълшебна година, благословена с любов, голямо семейство и нови цели за покоряване

https://kliuki.net/liubopitno/ivayla-bakalova-vinagi-sam-investirala-v-sarceto-si-3/214585 Kliuki.net
Ивайла Бакалова: Винаги съм инвестирала в сърцето си!

Малко необичайна, но пък доста чакана от хилядите й почитатели равносметка на отминалата година направи Ивайла Бакалова в Инстаграм. Повод за откровенията на “Мис България” 2001 станаха пошли гаври по неин адрес, обсъждащи визията й от страниците на жълто издание.

 

Въпреки, че голямата любов на бизнесмена Веселин Денков израсна буквално пред очите на цялата медийна общност и всички в гилдията сме свидетели как красотата й остана недокосната от скалпели и игли, някои псевдо колеги се изкушиха да й припишат неуспешни интервенции и цял куп клевети. Вярна на доброто си сърце, Ивайла отвърна на злото с любов и искреност. Ето какво пише тя в профила си:

 

“Колкото и да искате да отрежете крилата ми ... толкова по-високо ще летя аз. Защото го правя със сърцето си... Следвам и се боря за мечтите си, а вие... хора, които дори не мога да нарека журналисти, си стойте в мишите дупки и пишете анонимно откровени лъжи, защото са Ви  платили да очерните някого”, не сдържа болката си тя.

 

Ивайла Бакалова: Винаги съм инвестирала в сърцето си!

“По повод на последните ви измислици мога само да кажа, че единственото нещо, което съм променяла по себе си последните 20 години е прическата и броя на любимите си същества. Но това не ви върши работа и за да си продавате халтурите на хората си измисляте новини. Знам, че няма да спрете и наистина не ме вълнува...Свикнала съм с похвата ви ...Една лъжа да бъде повторена 100 пъти и да се опитате да я превърнете в истина... И докато вие хвърляхте камъни по мен, аз си построих замък”, откровена е г-жа Бакалова.

 

Ивайла Бакалова: Винаги съм инвестирала в сърцето си! - Снимка 2

“Пиша това, за да не се обърквате и да си мислите, че мълчанието ми е форма на съгласие! Всеки от нас трябва да се стреми да прави света по-добър и по-смислен, а вие с тези евтини лъжливи новини някак си го правите доста повърхностен! Истинската красота не е как изглежда лицето ти, а какво има в сърцето ти! Гордея се, че в живота си винаги съм инвестирала в сърцето си!”, повдига тя завесата към личния си живот.

 

Ивайла Бакалова: Винаги съм инвестирала в сърцето си! - Снимка 3 Ивайла Бакалова: Винаги съм инвестирала в сърцето си! - Снимка 4

А че сърцето й е пълно,  свидетелства любовта й с предприемача Денков и малкото им съкровище Вяра, която след броени дни ще навърши една годинка. Дълго чаканото щастие допълнително укрепи любовта между двамата и те обикалят най-красивите точки на света, наслаждавайки се на взаимност. Успехите в образованието на голямата й дъщеря Рая също добавят щипка майчина гордост към приказката, която “Мис България” сътвори за себе си и близките.

 

 

Ивайла Бакалова: Винаги съм инвестирала в сърцето си! - Снимка 5 Ивайла Бакалова: Винаги съм инвестирала в сърцето си! - Снимка 6

Коментарите под поста й потвърждават, че тя се къпе в любовта на приятелите си. “Знаете ли, че когато говорят лошо за Вас, всъщност Ви правят добро, отнемат от лошата Ви карма и Ви дават добрата си. Оставете ги да пишат каквото пожелаят, а Вие вървете напред с усмивка”, пише потребителка на име Радостина.

 

 

Ивайла Бакалова: Винаги съм инвестирала в сърцето си! - Снимка 7 Ивайла Бакалова: Винаги съм инвестирала в сърцето си! - Снимка 8 

Друга нейна фенка споделя спомените си от преди две десетилетия: “Страхотно момиче и винаги е изпъквалa със смиреност, скромност и много вътрешна красота! Жалко, че завистта и липсата накреативност в професията е единствената причина да се слагат такива етикети на известните личности. Журналистиката трябва да ни информира, запознава с фактите и да възпитава добрия вкус. А иначе съм Ви гледала отблизо преди 20 години във вариетето на "Сл. бряг" на един конкурс за красота. Фирмата ,в която работех беше спонсор на конкурса. Бяхте толкова красива и същия човек, който виждаме сега в Инстаграм. Светли празници пожелавам на Вас и Вашето прекрасно семейство и бъдете здрави”, пише тя. Изобилстват и препоръките миската да пусне по пързалката клеветниците и да се радва на живота - нещо, което тя със сигурност прави отлично.

 

 Ивайла Бакалова: Винаги съм инвестирала в сърцето си! - Снимка 9Ивайла Бакалова: Винаги съм инвестирала в сърцето си! - Снимка 10

С какви нови постижения ще ни изненада Ивайла Бакалова догодина, ще разберете ексклузивно и само при нас.