юни 26, 2024

Ивет Лалова стяга Тиаго за шампион (Пъпчето му ще кацне на олимпийския стадион в Париж – Снимки)

Олипмиадата в Париж чука на вратата

https://kliuki.net/liubopitno/ivet-lalova-styaga-tiago-za-shampion-papcheto-mu-shte-kacne-na-olimpiyskiya-stadion-v-parizh-snimki/225183 Kliuki.net
Ивет Лалова стяга Тиаго за шампион (Пъпчето му ще кацне на олимпийския стадион в Париж – Снимки)

По този повод събитието ще си има неочакван посетител – новородения син на Ивет Лалова. Малкият Тиаго е все още в кърмаческа възраст, но работата на майка му ще го отведе чак във Франция. Именно в Париж двамата ще красят улиците с ежедневните си разходки, което безспорно си е предизвикателство.

Спортистката споделя, че пъпчето на бебето ще бъде хвърлено на олимпийския стадион, току-виж и малчуганът поел по пътя на големия спорт. Майка му не знае дали това наистина ще се случи, но единственият път, когато Тиаго плакал на стадиона, било на фона на италианския химн. Приятели ѝ споделили, че плаче, защото още отсега знае, че е българче.

В момента Ивет Лалова се готви за поредното си предизвикателство. Тя ще бъде ментор и треньор на Олимпиадата в Париж, а поверените ѝ атлети ще трябва да се целят във върха. Подоготовката ѝ тече като на майка на новородено, която тепърва ще се справя със съчетаването на работата и майчинството.

Тиаго е късно бебе, поне според общоприетите представи в българското общество. Въпреки това обаче Ивет не се притеснява от новата си роля и споделя, че той сякаш винаги е бил при тях. Затова се наслаждава с пълни сили на майчинството, а дали наследникът ѝ наистина ще поеме към олимпийските спортове, времето ще покаже.

Източник: woman.bg