юли 23, 2024

Иво Аръков и жена му заминаха за Рим без детето

След раждането на Тео подобни романтични бягства са изключителна рядкост

https://kliuki.net/liubopitno/ivo-arakov-i-zhena-mu-zaminaha-za-rim-bez-deteto/225101 Kliuki.net
Иво Аръков и жена му заминаха за Рим без детето

Иво Аръков и възлюбената му Габриела Николова се престрашили най-сетне да оставят сина си Тео на грижите на баба и отпрашили на едноседмична почивка в Рим. Габриела твърди, че са изкарали страхотно в Италия, но пък детето много й е липсвало и нямала търпение да се върне обратно у дома.

 

21-годишната Габриела за изненада на всички свикна много бързо с ролята на майка и дори двамата с Аръков се замислят за още наследници, но изчакват синът им да поотрасне. За момента все още живеят на семейни начала и не планират брак заради актьора, който не желае да минава отново под венчило, след като преди няколко години остава вдовец след смъртта на рускинята Евгения Браун, с която делеше един покрив в Лондон.

Припомняме, че тя издъхна при неизяснени обстоятелства през 2021 г. Актьорът неведнъж е признавал, че внезапната й смърт е най-голямата травма в живота му. Прави обаче впечатление, че сега демонстрира охолен начин на живот и редовно се кичи с дизайнерски дрехи и аксесоари. Дори ремонтира визията си, подменяйки естествените си зъби с фасети.  

Прибегна до тази екстра заради лекото изкривяване на резците, но за съжаление и новата му усмивка е далеч от перфектната. Някои дори определят сегашните му зъби като на кон.

 

Преди години Аръков отново отнесе солидна порция негативни коментари покрай ошишкването му, което той оправда с роля. За щастие успя да се избави от натрупаното наднормено тегло с много воля и упоритост, спазвайки стриктен хранителен режим и с редовни тренировки. Към днешна дата е в отлична физическа форма.

 

Припомняме, че преди да се загаджи с Габриела, Аръков въртеше любов с щерката на Стоичков – Мика. Мълвата носеше, че е бил гадже и с Боряна Братоева, която към днешна дата е обвързана с Николаос Цитиридис. В зората на кариерата си е имал по-специални отношения и с Мария Илиева, която е с 10-години по-възрастна от него. Запознати издават, че до раздялата им се стигнало заради непрестанните кръшкания на Илиева и нервите на актьора не издържали.

 

През леглото му мина и Елен Колева и според мълвата именно тогавашния й любовник Александър Найденов, по-известен като Сашо Майонезата, е поръчал побоя над Аръков преди десетилетие. Милионерът побеснял, щом научил, че брюнетката му кръшка и решил да съсипе прелюбодейците. Полицейското разследване обаче така и не можа да докаже, че Найденов има вина за инцидента.

 

Към днешна дата всичко това е зад гърба на Аръков и той не желае да обръща поглед назад. Съсредоточил се е върху семейството си и казва, че получава от настоящата си половинка всичко, от което се нуждае. В свободното си време обичат да пътуват по света, но откакто са родители, това се случва все по-рядко. Двойката все пак се надяват бъдещето да им донесе повече време за малки романтични бягства от ежедневието.

Източник: Уикенд