май 21, 2024

Изхвърлиха Георги Харизанов от Евронюз дни преди Коледа

https://kliuki.net/liubopitno/izhvarliha-georgi-harizanov-ot-evronyuz-dni-predi-koleda-2/198889 Kliuki.net
Изхвърлиха Георги Харизанов от Евронюз дни преди Коледа

Грандиозен скандал се е разразил в телевизията, която Георги Харизанов превърна в свой заложник-касичка. Дни преди Коледа Харизанов е бил привикан на разговор, в което му е обяснено, че преди 10 дни е изхвърлен от „Евронюз“ и вече мястото му е заето от сина на собственика – Добрин Иванов. Избухливият връзкар не приел добре новината и започнал саморазправа, която допълнително влошила ситуацията му.

 

Изхвърлиха Георги Харизанов от Евронюз дни преди Коледа

Слухове твърдят, че не кой да е, а неговото протеже го е изпяло пред големите шефове. Самата Марина Стоименова, която Харизанов назначи на 6500 лева заплата е разкрила далаверите на Харизанов. Те не са малко – скъпарският му начин на живот, скъпата кола и дори апартамента му са на гърба на телевизията, която той източва от години. Нещо повече – той буквално живее в телевизията след като съпругата му го прогони от общото им жилище.

 

Изхвърлиха Георги Харизанов от Евронюз дни преди Коледа - Снимка 2

Изхвърлиха Георги Харизанов от Евронюз дни преди Коледа - Снимка 3

Интересно защо самият Харизанов продължава да се представя като CEO of Euronews Bulgaria в социалните мрежи, след като в Търговския регистър името му е зачеркнато? Може би за да продължи да изнудва известни бизнесмени и политици, лъжейки, че представлява Евронюз? Е, има ли разлика между телефонен измамник и Георги Харизанов?!

Източник: crimesbg.com