септември 29, 2023

Изненада! Ето каква е истината за връзката на Златка Райкова и Карен

https://kliuki.net/liubopitno/iznenada-eto-kakva-e-istinata-za-vrazkata-na-zlatka-raykova-i-karen/166437 Kliuki.net
Изненада! Ето каква е истината за връзката на Златка Райкова и Карен

Очевидно се опитва да си върне отново футболиста

За никого не е тайна, че след като се раздели с Джизъса, Златка Райкова имаше връзка с Карен Хачатрян. Мълвата дори носи, че плеймейтката е забременяла от него.

Оказва се обаче, че дори и да е имало такова нещо, русото изкушение е направила аборт. Тя била категорична, че на Карен му е твърде рано за деца, а тя към момента не иска нито сериозна връзка, нито да ражда друго дете.

При все, че двамата с Джизъса се разделиха заради новата му любов Полина Паскова, с която сключи дори и брак, Златка Райкова изглежда все още таи чувства към него. Преди броени дни тя изтри всичките си снимки с Карен и остави тези с Благо Джизъса.

Повече от очевидно е, че плеймейтката се е хванала с Карен, за да натрие носа на неверния Благой Георгиев. Тя дори не пропусна да захапе бившия си, че само прави деца, без да знае какво действително е родителството. Твърди, че някои хора и 10 деца да направят, пак няма да разберат какво е, визирайки Джизъса, който е в очакване на петото си дете.

Не е изключено Златка Райкова да не е чак толкова влюбена в бившия си, а по-скоро да не може да приеме факта, че той я заряза, а не тя него. Както знаете, обикновено русата фурия зарязваше мъжете. Изглежда обаче все пак е имала някакви чувства към футболиста и дори смятала, че ще го промени и той ще се кротне.

Връщането на снимките й с него дори навежда на мисълта, че вероятно таи някакви надежди, че може да се събере отново с бащата на сина си. В същото време в социалните мрежи коментират, че Златка Райкова е жената-емблема на златотърсачките, а в същото време се надяна на футболист, когото издържа.

Сред коментарите има и такива, които припомнят, че заради Златка много бащи са зарязали семействата и децата си. Толкова много, че дори самата тя не може да ги преброи. Накрая обаче кармата й върнала за всичко именно с Джизъса, който хем й харчел парите, хем й направил дете, хем накрая я зарязал заради по-млада и богата от нея и направо я забил в земята.

Източник: Уикенд