October 27, 2024

Изненада! Коя измести Дженифър Лопес в леглото на Бен Афлек? (Пикантни разкрития за новата двойка на Холивуд)

Бен Афлек преспал с дъщерята на Кенеди

https://kliuki.net/liubopitno/iznenada-koya-izmesti-dzhenifar-lopes-v-legloto-na-ben-aflek-pikantni-razkritiya-za-novata-dvoyka-na-holivud/232587 Kliuki.net
Изненада! Коя измести Дженифър Лопес в леглото на Бен Афлек? (Пикантни разкрития за новата двойка на Холивуд)

Бен Афлек има тайна връзка с Катлийн "Кик" Кенеди, дъщеря на Робърт Кенеди — младши. Новината разбуни духовете в Холивуд и накара мнозина да повдигнат въпросително вежди, след като стана ясно, че двамата са се срещали след раздялата му с Дженифър Лопес.

Актьорът наскоро заяви, че е готов за нова връзка, но не желае да се среща с жена, чийто живот се върти около безброй партита, забавления и алкохол. Самият той се бори с алкохола и се старае да не пие, поради което му е трудно да се оправи с този проблем.

Катлийн Кенеди и Бен били стари приятели, но искрата пламнала помежду им, докато били на среща в Бостън. "Той е от Бостън, а в този град да бъдеш Кенеди е равно на това да бъдеш кралска особа. Така че не е изненадващо, че се движеха в едни и същи кръгове. Той се превърна в звезда", казват още приближени на актьора.

Връзката между двамата не е сериозна обаче, кълнат приятелите на Афлек. Те са категорични, че той е започнал да излиза с Катлийн, след като се е разделил с Дженифър. "Никога не е мамил бившата си съпруга. Изчака нещата с нея да приключат, за да продължи напред".

Самият актьор призна, че заради проблемите си с алкохола е избрал да се отдалечи от певицата. Що се отнася до флирта му с Кенеди, той явно не е сериозен. Въпреки това и феновете с интерес следят развоя на двойката, особено след като бяха изловени да се гушкат в известен клуб. Дали ще продължат да се срещат, предстои да се изясни.