май 04, 2024

Изненада! Юнона стяга сватба (Певицата се похвали с предложение за брак в Австралия – Снимки)

Поредна сватба се очертава в попфолк средите

https://kliuki.net/liubopitno/iznenada-yunona-styaga-svatba-pevicata-se-pohvali-s-predlozhenie-za-brak-v-avstraliya-snimki/213648 Kliuki.net
Изненада! Юнона стяга сватба (Певицата се похвали с предложение за брак в Австралия – Снимки)

Юнона е щастливката, която смята скоро да мине под венчило. Двамата с любимия ѝ са заедно от шест години, но до този момент тя по-скоро не открехваше завесата към личния си живот.

Тайнственият бизнесмен не спирал да ѝ угажда и да я радва със скъпи подаръци. На практика той сбъднал и мечтата ѝ да посети Австралия и дори подготвил изненадата именно там. В Сидни се случва и най-романтичното предложение за брак за изпълнителката. Разбира се, щом сама се похвали за това в социалните мрежи, значи е повече от щастлива. На яхта, насред водата, със сградите на града в далечината двамата вече официално започват да градят живота си заедно.

За Юнона се заговори преди години и покрай връзката ѝ с Нончо Воденичаров. Певецът, който бе познат и като кмет на Раднево, загина по време на участието си в “Сървайвър”. Като причина за смъртта му бе посочен масивен инфаркт, макар и в Мрежата да се тиражираха и други версии. Независимо от страшния удар, певицата успя да се съвземе и да продължи живота си. Сегашният ѝ партньор бил със завидни финансови възможности, което му позволява, естествено, ударно да сбъдва мечтите ѝ.

Източник: show.blitz.bg