май 18, 2024

Как се разхубави Алекс Раева?

Дори журито на „Денсинг Старс“ не пропусна да коментира промяната й

https://kliuki.net/liubopitno/kak-se-razhubavi-aleks-raeva/222709 Kliuki.net
Как се разхубави Алекс Раева?

Изглежда напоследък Алекс Раева е успяла да открие начин, чрез който да спре времето – макар да е на 44 години, изглежда на не повече от 30-годишна. Не може да се отрече, че след като е успяла да изглади бръчките, певицата наистина има удивителен вид. По всяка вероятност е прибегнала до употребата на ботокс, а и се вижда отдалеч, че е подпухнала от филъри. Факт е обаче, че към днешна дата Алекс изглежда в пъти по-добре, отколкото във времето, когато работеше за Слави Трифонов (до 2006 г.).

 

В социалните мрежи се чудят какво си е правила, че изглежда като кукла. Водещата на „Денсинг Старс“ е с хубава и свежа кожа, дори ръцете й не могат да издадат възрастта й. мълвата в шоусредите носи, че Слави само може да съжалява, че е изпуснал жена като нея. За никого не е тайна, че двамата имаха доста бурна връзка, която продължи 7 години. Макар никой от двамата да не е говорил никога открито за любовта им, публична тайна е, че Слави спеше с нея. В началото двамата били просто любовници, докато Дългия имал връзка с психоложката Маги Ангелова.

 

Алекс е признавала: „В началото бях втората, имаше друга жена. Когато станах първата, реших, че не искам да го легитирам. Той виждаше в мен част от себе си – своята първичност, необузданост и категоричност. Той държеше на мен, аз взимах от него каквото мога. Като последен шанс да ме задържи, ми предложи в църква, в чужбина. Не можах да откажа – всичко беше подготвено до най-малкия детайл. То за мен беше празен ритуал“, разказвала е Алекс. В крайна сметка двамата не стигнаха до брак и се разделиха, а Алекс напусна шоуто.

 

От близкото обкръжение на Дългия издават, че той дълго време не можел да я прежали и поради тази причина само тя не присъствала на големия концерт на всички бивши членове на „Ку-ку бенд“ през 2015 г. По-късно Алекс имаше и още няколко несполучливи връзки, докато не се срещна с Любомир Палаханов, когото дари с дъщеричка през август 2019 г.

 

Няколко години след раждането, Раева не успяваше да влезе във форма и имаше доста излишни килограми, с които обаче е успяла да се сбогува през последната година. Разкрива, че ги е смъкнала с режим и спорт, а не с модерните инжекции, с които се бодат всички чалгаджийки. Към днешна дата тя е далеч от кльощавия си период, който имаше по време на връзката си с бизнесмена Камен Атов, но пък и вече не е пухкава. Твърди, че сега тежи 60 кг., а е повече от видно, че има секси форми, които дори журито на „Денсинг старс“ забеляза и не пропусна да коментира.

Източник: Уикенд