април 28, 2024

Кали се пъне да роди отроче на Наско Салфетката

Изглежда много си е повярвала след трите успешни бременности

https://kliuki.net/liubopitno/kali-se-pane-da-rodi-otroche-na-nasko-salfetkata/206642 Kliuki.net
Кали се пъне да роди отроче на Наско Салфетката

Изглежда попфолк певицата Кали е напът да вкара в експлоатация системата 4-4-8 на мястото на 4-4-2, превърнала се в нейна визитна картичка.

 

Макар да е на 47 години, тя се кани да ражда 4-то дете. Проектобащата е с 14 години по-млад от нея, а връзката им е от петилетка. Смята се, че това е младият асеновградски богаташ Атанас Червенков, по-известен с прякора си Наско Салфетката.

 

Макар от години да се говори за връзката им, певицата продължава да крие неговите снимки и не споменава името му публично като нейно гадже. Запознати от близкото й обкръжение обаче издават, че двамата започнали да се виждат още докато тя била във връзка с бащата на третото си отроче.

 

Кали се пъне да роди отроче на Наско Салфетката

Тя е категорична, че няма нужда да показва в социалните мрежи колко красив, умен и успял е партньорът й. за сметка на това определя себе си като голяма късметлийка, имайки предвид факта, че хем е „по-дърта“ от него, хем той я глези и гледа. И допълни, че вероятно това е причината да изглежда толкоз добре.

 

В началото на октомври тя ще чукне 48 години. Макар вече да има три деца от трима различни мъже, нито възрастта, нито пък фактът, че е многодетна майка я спират да прави планове за четвърто дете. След трите момчета мечтае за момиче. Макар преди години да бе споделила, че заради преживяна тежка катастрофа е преминала през сложна операция, която поставя на риск живота й при всяка бременност, изглежда Кали не се стряска дори и от това.

Дали наистина ще удостои новия си мъж с рожба, вероятно съвсем скоро ще стане ясно. Предвид възрастта й няма много възможности за отлагане, така че едва ли ще чака още дълго.

 

Прякорът на любимия й идва от страстта му да пръска салфетки по чалготеките. Именно там се запзонали. Кали обаче твърди, че никога не е изневерявала на предишния си мъж. Преди да започне да се среща с Наско Салфетката се разделила с Владимир заради задушаващата му ревност.

 

За Салфетката се знае само, че е финансово стабилен. Преди време мълвата носеше, че кара най-скъпата кола в района на Пловдив, както и че пръска огромни суми в дискотеките с лека ръка. Той е наследник на собствениците на една от големите вериги аптеки в Пловдив.

Източник: Уикенд