април 24, 2024

Калин Терзийски: Диана Димитрова наистина ме нарисува с кръв

Категорично се обявява против всякаква форма на насилие 

https://kliuki.net/liubopitno/kalin-terziyski-diana-dimitrova-naistina-me-narisuva-s-krav-2/198007 Kliuki.net
Калин Терзийски: Диана Димитрова наистина ме нарисува с кръв

Писателят и художник Калин Терзийски се определя като влюбчива личност, поради което името му от време на време бива забърквано в любовни афери. 

Оказва се, че освен с Елен Колева е имал любовни приключения и с друга актриса – Диана Димитрова от „Откраднат живот“, която наскоро разказа, че през 2017 г. е била пребита на снимачната площадка от свой колега.

Като човек, следвал медицина и специализирал психиатрия, Терзийски категорично отказва да даде съвет на Димитрова като на пациент. Той посочва, че подобно нещо би могъл да направи само твърде самонадеян медик.

Твърди обаче, че психическият тормоз е много по-силен от физическия. Много е важно човек да успее да запази добротата си, въпреки злобата около него, смята той. Именно това е и съветът му към Диана, за да се съхрани. 
Определя шамара като унижение и ужасен психологически ущърб, а публичния побой като издевателство. 

Убеден, че медиите могат да скарат дори и най-добрите приятели, Терзийски подчертава, че в момента Диана е изключително раним човек. В същото време посочва, че Юлиан Вергов е невинен до доказване на противното. Ако всичко, излязло в медиите е лъжа, може да съсипе живота на човека, категоричен е Терзийски. Той призовава дори и Вергов да е насилникът да се изчака първо да се произнесе съдът и едва тогава да се коментира случаят. 

По отношение на връзката му с Диана Димитрова, Терзийски разкрива, че се разделили много бързо, защото тя го усетила като чужд човек, който не може да е с нея. Била категорична, че не желае да изпълнява някаква скришна второстепенна роля. Определя я като вълнуващ човек. Призовава Димитрова да бъде запомнена като най-добре превъплъщаващата се актриса в образа на Ирина от „Тютюн“, а не като битата актриса. 

Потвърждава обаче мълвата, че Димитрова е рисувала негов портрет с кръв и я оправдава с това, че е изключително емоционална и умееща да се държи екстравагантно. 
Що се отнася до раздялата им, Терзийски подчертава, че двамата не са се събирали, за да се разделят. Просто изпитали внезапно и изключително силно влечение един към друг, което отшумяло твърде бързо. 

Категорично отказва да сравнява Елен Колева и Диана Димитрова, тъй като според него това е най-обидното нещо за една жена. Посочва, че съпругата му Ивана е най-силната му тръпка, но тя така и не успяла да свикне с влюбчивостта му и никак не се радва на любовните му забежки. 
В заключение посочва, че е горестен противник на всякакъв вид насилие. 
Източник: Уикенд 
 

Калин Терзийски: Диана Димитрова наистина ме нарисува с кръв