September 28, 2024

Катерина Евро показа истинската си същност, зачерквайки бившата си снаха с лека ръка

Много бързо обърна платната, водейки се от това накъде духа вятъра

https://kliuki.net/liubopitno/katerina-evro-pokaza-istinskata-si-sashtnost-zacherkvayki-bivshata-si-snaha-s-leka-raka/230966 Kliuki.net
Катерина Евро показа истинската си същност, зачерквайки бившата си снаха с лека ръка

След като години наред Катерина Евро обясняваше наляво и надясно, че снаха й Таня Тончева й е като родна дъщеря, уж я подкрепяше във всичко и двете дори живееха под един покрив след раздялата на Сашо Кадиев с брюнетката, нещата рязко се промениха.

Евро разтягаше локуми нагоре и надолу, а в началото на годината заяви: „Живея с бившата му половинка в къщата, която направих за тях и детето. Той живее на квартира с новата си половинка“.

 

Само 9 месеца по-късно тези гръмки думи увиснаха във въздуха и снаха и свекърва са в ледени отношения. Прави впечатление, че и двете са спрели да се следват в социалните мрежи, а Евро дори е изтрила снимките си с Таня, както и е премахнала лайковете от всички нейни снимки. Танцьорката, която дари Евро с внучка, кръщавайки я на нейно име, също е спряла да следва свекърва си, но не е махнала снимките с нея.

Все още стои един мил кадър, където през септември 2023 г. честити рождения ден на „майка си“. Актрисата обаче е премахнала отбелязването на снимката, за да не й излиза на профила. Очевидно тя вече е в други отношения със старата си снаха и не иска да има нищо общо с нея.

 

Така и не става ясно причина за разрива в отношенията между двете, но от обкръжението на Евро издават, че Таня я разочаровала, защото си позволила да направи публичен коментар на новата половинка на Кадиев – Ивелина Чоева.

 

За никого не е тайна, че Евро прие трудно разлъката на сина си с първата му половинка. Тя била твърдо против раздялата им, понеже се притеснявала как промяната ще се отрази за внучка й. Освен това била и силно привързана към вече бившата си снаха. Нещо повече – двете дори живееха сплотено в семейната къща на Евро в Кокаляне и си помагаха в отглеждането на малката.

 

В крайна сметка на Евро й се наложило да се примири с решението на Кадиев и Таня. В началото на връзката на Мамин Сашко с Ивелина Чоева, актрисата категорично не одобряваше новата изгора на сина си и категорично отказваше да я последва в социалните мрежи, както и да хареса снимките й. с времето обаче очевидно моделката е успяла да й влезе под кожата и двете дори прекарват доста време заедно.

 

Катерина Евро дори научила снаха си да жули ракия, тъй като в този дом, както неведнъж е споделяла, всеки се научава рано или късно да го прави. Към днешна дата Евро вече е първа дружка с новата си снаха и слага сърца на всички нейни снимки в социалните мрежи. Нещо, което доскоро правеше с бившата си снаха – Таня.

Източник: Уикенд