декември 01, 2023

Като две капки вода: Ето го конкурента за сърцето на Емилия

Появи се двойник на Жорж Башур

https://kliuki.net/liubopitno/kato-dve-kapki-voda-eto-go-konkurenta-za-sarceto-na-emiliya/209587 Kliuki.net
Като две капки вода: Ето го конкурента за сърцето на Емилия

Ако ги срещне в тъмното, Емилия може да ги обърка. Става въпрос за сирийския милионер Жорж Башур и футболния треньор Младен Кръстаич. Двамата си приличат много и на всичко отгоре са един набор – 1974. Треньорът има рожден ден на на 4 март, а съпругът на Емилия - на 21 юли. Светлите очи, формата на лицата, побеляващите бради, та дори прическите им –всичко им е еднакво. И двамата живеят в София.

Арабинът е женен от 2018  година за певицата Емилия. Сърбинът пък от повече от година е селекционер на националния отбор на България.

И двамата се радват на бебета. Единствената разлика е, че единият е татко, а другият-дядо. Футболният селекционер дундурка първото си внуче – малката Елена. Има общо 3 деца със съпругата си Любица.

Сириецът пък се радва на малката си дъщеря Жоржина, кръстена на него. Емилия го дари с нея преди година и половина. Двамата се Емилия се хвалят с чиста и неподправена любов. Имали си пълно доверие и той дори не я придружава по участия. През това време той поема грижите за малката, понеже не могли да намерят добра детегледачка.

Източник: marica.bg