април 28, 2024

Катя Близнакова ще търси късмета си извън пределите на страната

Възмутена е от скорошна случка с младо семейство

https://kliuki.net/liubopitno/katya-bliznakova-shte-tarsi-kasmeta-si-izvan-predelite-na-stranata/211227 Kliuki.net
Катя Близнакова ще търси късмета си извън пределите на страната

И Катя Близнакова обмисля да последва примера на Зуека – да напусне страната и да хване накъдето й видят очите.

 

Изпълнителката на „Лиляно моме“ е убедена, че адът се намира на територията на милата ни татковина, където хората се гледат един друг накриво, а злобата и завистта царуват. По всяка вероятност ще замине за Гърция, където има роднини.

 

Това, което я спира към момента да емигрира е грижата за възрастните й родители, които много обича. В противен случай, моментално би тръгнала по белия свят, отбелязва тя. Категорична е, че по-добре да бъде никому неизвестна сред чужденци, отколкото известна в България, където липсва приемственост между поколенията и уважение към хората, постигнали нещо.

 

Според нея младото поколение не знае елементарни неща и няма обща култура, не чете книги и не се интересува от миналото, а е вторачено само в глупавите си телефони. Идея си няма как ще се живее занапред с такива хора.

Катя Близнакова ще търси късмета си извън пределите на страната

Възмутена е от скорошна случка – с младо семейство се случили да чакат да преминат през ГКПП на връщане от Гърция. Когато преминали границата и влезли на наша територия, мъжът взел торбичка с боклук и я изхвърлил в тревата, без да му мигне окото. Не се въздържала и го попитала защо не е направил това в Гърция, където глобите за подобно прегрешение са доста солени, а той се отнесъл изключително грубо с нея и дори я обидил.

 

Близнакова недоумява какво се случва с хората в страната и защо са станали толкоз зли или пък отдавна са зли, но са се прикривали. И макар това да не се харесва на хората, гласовитата блондинка продължава да не цепи басма никому и винаги да казва истината в очите.

Източник: Уикенд