май 03, 2024

Кейт Мидълтън отвърна на удара на Хари: Децата ми са семейство, а не резерви за трона! (Още за кралската драма)

Кейт Мидълтън отвърна на Хари, децата й не са резерви за трона

https://kliuki.net/liubopitno/keyt-midaltan-otvarna-na-udara-na-hari-decata-mi-sa-semeystvo-a-ne-rezervi-za-trona-oshte-za-kralskata-drama/207154 Kliuki.net
Кейт Мидълтън отвърна на удара на Хари: Децата ми са семейство, а не резерви за трона! (Още за кралската драма)

Обвиненията на принц Хари, че се страхува за децата на брат си, най-накрая получиха отговор. След месеци мълчание, принцесата на Уелс даде да се разбере, че няма да позволи семейството й да пострада от ударите на херцога на Съсекс.

Неотдавна нейни приятели разкриха пред пресата, че Кейт е щастлива, че децата й изграждат здравословна и пълноценна връзка помежду си. А още повече, че Хари не е човекът, който да дава оценка за бъдещето им или да казва, че те живеят неговия живот и повтарят миналото. И то отново.

"Децата ми не са резерви за трона. Шарлот и Луи могат да бъдат подкрепа на Джордж и да му помагат да се справи с всички отговорности в управлението на страната и обществения живот. Именно затова възпитаваме еднакво тримата. Между тях няма разделение. Шарлот и Луи разбират, че един ден по-големият им брат ще трябва да носи короната, но също така знаят, че те са хората, на които той може да разчита да му помагат за тази отговорност. И се учат да споделят този товар с него", заяви Кейт.

С думите си пред приятели, принцесата на Уелс сложи край на злобните сплетни по адрес на кралското семейство. Още повече, че Хари сам призна как говорил с Уилям за бъдещето на племенниците си. "Брат ми ми каза, че децата му не са моя работа, но аз се тревожа за тях. Не искам да живеят в сянката на Джордж, като негови резерви. Това е отровна среда за тях", добавя още той.

Както изглежда Кейт и Уилям са намерили начин да възпитават децата в здравословна среда, напълно различна от кралския двор. И в същото време да помогнат на децата си да изградят здрава връзка помежду си, без никое от тях да се чувства изоставено или непълноценно. Остава да видим дали бъдещето и короната все пак няма да ги разделят...