март 19, 2024

Килограмите се опънаха на прясната родилка Златка Райкова

Коремът й все още не се е прибрал

https://kliuki.net/liubopitno/kilogramite-se-opanaha-na-pryasnata-rodilka-zlatka-raykova/203682 Kliuki.net
Килограмите се опънаха на прясната родилка Златка Райкова

След като преди три седмици Златка Райкова роди сина си Карен-младши, очевидно се чувства добре, предвид че вече се е върнала във фитнеса.

 

Въпреки операцията, тя е нетърпелива да се раздвижи и да се приведе в приличен вид за наближаващото лято. За момента коремът й все още не се е прибрал, а и се оплаква, че по време на бременността й се е образувал целулит.

 

Килограмите се опънаха на прясната родилка Златка Райкова

За разлика от други родни звезди, тя поне е откровена и признава, че не е никак лесно да влезеш отново във форма броени дни след раждането, а и не е необходимо.

Към момента е заложила на по-леки упражнения във фитнеса като планира след време да заложи на по-интензивни тренировки.

 

Припомняме, че именно бременността й стана причина за прибързания годеж с арменеца Карен Хачатрян, който й предложи брак по време на почивката им на Миконос.

Този път сякаш се очертава наистина да има сватба. Златка подчертава, че е готова за венчавка, но ще изчака бебето да поотрасне малко.

За Карен се знае, че е бил спортист, но към момента е с отнети права. Навремето бил обещаващ тенисист, но го уличили в корупция заради уредени мачове и подкупи, та вече не се състезава на корта.

 

Мълвата носи, че арменецът не таи особено топли чувства към бившия на Златка – Благой Георгиев и не пропуска възможност да му се подиграва. 

Припомняме, че от Джизъса, Златка има тригодишен син, за когото твърди, че победителят в „Сървайвър“ не го поглежда, нито пък плаща издръжка. Сега основно Карен се занимавал с хлапето и се стараел да му осигури нужния комфорт.

Източник: Уикенд