април 27, 2024

Ким Катрал зарадва феновете с появата си в продължението на сериала „Сексът и градът“

Продуцентите все пак успяха да я убедят да направи компромис

https://kliuki.net/liubopitno/kim-katral-zaradva-fenovete-s-poyavata-si-v-prodalzhenieto-na-seriala-seksat-i-gradat/208360 Kliuki.net
Ким Катрал зарадва феновете с появата си в продължението на сериала „Сексът и градът“

 

Зрителите не спират да критикуват продължението на сериала „Сексът и градът” – „Просто ей така...”. сред най-големите им разочарования е фактът, че в новите епизоди го няма любимият им персонаж Саманта.

 

Актрисата Ким Катрал обяви, че няма да бъде част поредицата още по време на преговорите. Причината за отказа й отново да се превъплъти в образа на разкрепостената Саманта е дългогодишната й вражда с колежката й Сара Джесика Паркър.

 

Именно липсата на екранната Саманта Джоунс се превърна в една от най-дискутираните теми в социалните мрежи. Почитателите на „Сексът и градът” многократно отбелязваха и че нищо в историята за живота, любовта и разочарованията на героините в Манхатън не носи духа от миналото. Очаквано, рейтингът на поредицата, която се излъчва и у нас по НВО, е далеч по нисък от очакванията на продуцентите.

 

Въпреки категоричността на Ким Катрал, че няма да се върне на познатата снимачна площадка, продуцентите все пак успяха да я убедят да направи компромис и поне за кратко да се появи като любимката Саманта Джоунс. И тя взе, че се съгласи. Направи го във финалния епизод от втория сезон на „Просто ей така“, чиято премиера бе преди седмица.

 

Ким Катрал зарадва феновете с появата си в продължението на сериала „Сексът и градът“

И макар появата й на екран да трае едва 74 секунди, предизвика истинско въодушевление сред феновете й. Мълвата гласи, че екипът на сериала се съобразил с всичките й изисквания, само и само да я умилостиви, за да се съгласи да участва отново. Отначало Ким поискала 1 млн. долара хонорар за 20-те реплики, които има да изговори в екранното време. освен това настояла да бъде облечена от стилиста Патриша Фийлд, която отговаряше за облеклата на главните герои в „Сексът и градът“. Освен това пожелала свои гримьор и фризьор, които да се погрижат за оставащата част от вида й.

 

Катрал подчертава, че не се е помирила със Сара Джесика Паркър и няма да го направи. Казвала е многократно причината за това. Уточнява, че появата й в сериала е жест към зрителите и милионите й фенове.

Източник: Уикенд