март 28, 2024

Киро и Лена отново заедно

Двамата са като скачени съдове  

https://kliuki.net/liubopitno/kiro-i-lena-otnovo-zaedno-2/197714 Kliuki.net
Киро и Лена отново заедно

Кирил Петков отново движи в нежната компания на Лена Бориславова.

 

Експремиерът и красивата началничка на кабинета му отново са непрекъснато заедно и дори не се опитват да се прикриват. Очевидно слуховете, които ще провокират дружбата им, е последното нещо, което би ги притеснило.

 

Във вторник вечер Киро и Лена вечеряли в ресторанта на хотел „Сенс“ в центъра на София. Двамата се появили в заведението около 19 ч. и заели позиция на по-закътана маса.

 

По-рано същия ден в НС заседаваше специална комисия за сделката с „Джемкорп“, но Киро и Лена, както и Асен Василев категорично отказаха да се явят пред нея. През цялото време Петков се оглеждал параноично дали някой от околните маси не го наблюдава и няма да го щракне в компанията на Лена.

 

След като си поръчали вечеря, си говорели тихо в продължение на два часа. Любопитен факт обаче е, че двамата си тръгнали поотделно – първо станала Лена, а малко след като напуснала ресторанта се оттеглил и Кирил Петков, който платил сметката.

 

Два дни преди това двойката са били засечени на обяд в друг столичен ресторант в центъра. Отначало са били само двамата, а по-късно към тях се присъединили депутатът Венко Сабрутев и непознат мъж. Само в рамките на седмица, Киро и Лена са забелязани заедно три пъти на ресторант.

 

Припомняме, че към момента съпругата на Петков – канадката Линда, си е в България.

Лена Бориславова почти всеки ден ходи до НС, тъй като е вписана като парламентарен съветник на ПП. Често може да бъде забелязана и в компанията на депутата Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта, както и в тази на годеника си Мирослав Иванов.

 

Истината обаче е, че Лена работи за Кирил Петков и именно по негово настояване останала в екипа на ПП.

Заради скандалния видеозапис, излязъл през миналото лято и придобил публичност като „Парапет гейт“ тръгна мълвата, че Лена е повече от говорител на ескпремиера. В последствие излязоха и задушевни снимки от вечерята им в хотел „Хаят“ в Солун.

 

За да се сложи край на слуховете, че помежду им има нещо повече от служебни отношения, наетите от Израел пиар специалисти препоръчаха Лена да бъде отстранена от предизборната кампания и да не се кандидатира за депутат.

 

За това настоявали и други две силни фигури в ПП – Асен Василев и Даниел Лорер. Скриването на юристката обаче било огромен удар по Петков, който вярвал единствено на нея. Именно по негово настояване Бориславова се върнала отново в екипа на партията и сега отново е вярната му опора в трудните моменти.

Източник: Уикенд

Киро и Лена отново заедно