май 04, 2024

Княз Кирил любил румънската принцеса Илеана

Ването Колев е пионерът на френската любов у нас

https://kliuki.net/liubopitno/knyaz-kiril-lyubil-rumanskata-princesa-ileana/221960 Kliuki.net
Княз Кирил любил румънската принцеса Илеана

Едва ли някой би оспорил факта, че Григор Димитров се явява една от водещите секс шпаги у нас за всички времена. За разлика от псевдоплейбой Валери Божинов, през чийто креват са преминавали най-различни парцалеси, Димитров залага на качествени и породисти партньорки, каквато е Ализе Лим.

Разбира се преди него страната ни също е имала красавци, които са покорявали европейските и световните върхове в тънката част.

 

Преди 9 септември, един от най-видните покорители на дамски сърца, се явява княз Кирил – по-малкият син на цар Фердинанд. Бръмчи с луксозен „Пакард“, води бохемски живот у нас и в чужбина и най-често в именито дамско присъствие. Знае се з любовта му с именитата оперна певица Надя Ножарова, която отрупвал с диаманти и рубини, често пъти задигани от семейните бижута на Кобургите. Князът успява да покори сърцето и на румънската принцеса Илеана, щерка на кралица Мария Единбургска.

 

Любовната афера на височествата се развива в дворците в Балчик и Евксиноград. Тъкмо двете династии преговарят за евентуален брак, когато новият крал на Румъния Карол Втори категорично забранява на сестра си да се омъжи за Кирил.

През 50-те години за любовник №1 в София минава големият футболист на ЦСКА Иван Колев. Не пропуска да удари нещо чуждо при турнетата в чужбина. И най-вече във Франция, където армейците и националният отбор на България ходят често. Още при първото си прибиране от Париж Колев споделя, че на „Плас Пигал” момичетата са му правили орален секс – нещо почти непознато тогава у нас. Футболистът бързо обучил на новата мода столичните шантонерки и така „свирката” започва да навлиза в по-масова употреба.

 

Любовното тефтерче на най- известния ни донжуан Стефан Данаилов направо прелива не само от наши, но и чужди знаменитости. Съвместното им участие с голямата полска актриса Барбара Брилска в „Умирай само в краен случай” завършва в кревата, като преди това ослепителната блондинка от Лодз е минала и през Гойко Митич. Бележито участие на сексуалния фронт Ламбо записва и след заснемането на новогодишната тв програма за 1983 г., когато с легендарната френска певица Вероник Жано само където не се награбват още на сцената.

 

За телевизионния и физкултурен началник Иван Славков – Батето приживе се говореше, че е преспал с над 1000 жени. Разбира се, в повечето случаи става въпрос за цялата армия от секретарки и чиновнички на „Сан Стефано” 29 и БСФС.

 

Друг отрок от комунистическа фамилия Янчо Таков може да се похвали с успехи на много високо ниво – от Лили Иванова, за която по едно време беше женен, чак до Кралицата на диското Прешъс Уилсън, гостувала с „Иръпшън” през 1979 г. в Слънчев бряг.

 

В тениса Гришо се разписа с връзките си със Серина Уилямс и Мария Шарапова. На игрите в Сеул` 88 обаче друг българин – олимпийският шампион по борба Атанас Комшев, освен златния медал прави още едно голямо завоевание. Нашият Аполон успява да тушира в леглото не коя да е, а знаменитата тенисистка Габриела Сабатини.

 

Искрите между двамата почват да прехвърчат още при церемонията на откриването, където двамата са знаменосци на националните отбори на България и Аржентина.

След загубата във финала на сеулската олимпиада срещу Щефи Граф знойната Сабатини намерила утеха в обятията на мускулестия българин. Едва на 18 години тя била готова да се омъжи за Комшев. Само че българинът се направил на интересен и отказал.

Източник: Уикенд