September 17, 2024

Кое наложи слизането от екран на синоптичката Лора Георгиева?

До последно стилистите на Нова тв успяваха да прикрият корема й

https://kliuki.net/liubopitno/koe-nalozhi-slizaneto-ot-ekran-na-sinoptichkata-lora-georgieva/229861 Kliuki.net
Кое наложи слизането от екран на синоптичката Лора Георгиева?

Вероятно ви е направило впечатление, че от известно време насам синоптичката Лора Георгиева не се появява в ефира на Нова тв. Тук е момента да отбележим, че тя не е уволнена, а е излязла в отпуск по майчинство преди раждането на рожбата й. Горе долу по същото време в лятна отпуска излезе и Никол Станкулова, а клетият Ники Василковски остана сам и води прогнозата за времето по Нова тв цели 17 дни, без почивка и без нито една колежка.

 

За сметка на това Станкулова си отдъхна за почти три седмици, а преди броени дни се завърна отново на екран, откъдето информира за прогнозата за времето. Колежката й Лора пък си почива вкъщи в очакване на появата на втората си рожба.

Както е известно, баща на бебето, е милионерът Лазгин Маджид, който е син на собственика на фирма „Самекс“, оперираща ресторантите KFC у нас. Макар двамата да са заедно само от година и половина, Лора бързо обвърза богаташа, който все още е ерген с бременност. До последно стилистите на Нова тв успяваха да прикрият корема й, тъй като Лора не призна публично за бременността си.

 

Припомняме, че тя има и 11-годишна дъщеря Мишел, която е плод на любовта й с покойния Борислав Манджуков. Варненският милионер бе разстрелян на бул. „България“ през 2014 г. Той бе убит с два куршума пред общия им дом с Лора, която тогава остана сама с бебе на ръце.

 

Лора става известна още в ученическите си години, след като 17-годишна печели конкурса „Царица Роза“. Титлата й носи награда посещение до Япония и билет за концерт на поп иконата Джордж Майкъл.

 

След овдовяването, Лора не страда дълго за убития си мъж и бързо му намери заместник, минавайки през леглата на няколко милионери. Сключи и още един брак, но последва бърз развод, след което отново започна да излиза със заможни мъже. Преди около 2 години срещна богаташа Лазгин, който е от сирийски произход, а във фамилията му съществува неписано правило жените да раждат по много деца.

 

Брат му Ариф има един син и три дъщери от съпругата си Жасмина – бившата асистентка в предаването „Сделка или не“. Маджид имаше 7-годишна връзка с бившата изгора на Благо Джизъса – гимнастичката Христина, с която ту се разделяха, ту се събираха. Последната им разлъка обаче се оказа окончателна и арабинът се залюби с Лора. Към днешна дата зарязаната Христина се препитава като масажистка, но за нейна чест масажите са без „щастлив край“.

Източник: Уикенд