април 14, 2024

Концертът в „Арена Армеец“ добави солидна сума в сметката на Софи Маринова

Тя определено надмина себе си 

https://kliuki.net/liubopitno/koncertat-v-arena-armeec-dobavi-solidna-suma-v-smetkata-na-sofi-marinova/167947 Kliuki.net
Концертът в „Арена Армеец“ добави солидна сума в сметката на Софи Маринова

От концерта си през миналата събота в „Арена Армеец“, Софи Маринова е прибрала солидна печалба.

Запознати издават, че е добавила към сметката си сумата от около 350 хиляди лева. 
Приходите от спектакъла са били около 500 бона, но като се приспаднат разходите, които възлизат на около 150 хиляди лева, печалбата се стопява.

Над 10 000 души аплодираха Софи Маринова на концерта й по повод 25 години на сцена. Гласовитата певица напълни зала „Арена Армеец“, за което преди това се прокрадваха, макар и неубедителни съмнения. Другите предразсъдъци бяха, че в публиката ще преобладават почитатели от ромски произход. Но и това не бе така. Вероятно това бе и причината за множеството учудени от огромния успех на Софка.

Изненадани като че ли бяха най-вече тези, които са присъствали и после описваха емоционалното преживяване. 
Не концерт, а запомнящ се спектакъл на високо ниво. Софи, както се видя после и от видеа от събитието, пя като звяр, както обеща при откриването на концерта.

„Не знаете за мен какъв ден е това. Просто от тук вие изглеждате страхотно! Вие сте тези, които ме правите това, което съм. Това съм го правила за вас дълги години с цялото си сърце, но защото съм го получавала и от вас – тази любов. Ще се раздам тази вечер за вас с цялото си сърце“, обеща тя в началото на концерта си и направи точно това.

Певицата смени два тоалета, а в музикално отношения направо надмина себе си. Тя, както и всички гост-звезди, пяха абсолютно на живо. Те също направиха силно впечатление. Най-вече Преслава, която е и кума и близка приятелка на Софи. Добричлийката срази с височините, които достигаше, както и с по-различно изпяване на фрази на иначе познати хитове. С това Преслава изненада и в общата си песен със Софи „Манагава тут“, която представиха малко преди концерта.

В „Арена Армеец“ прозвучаха в дует песни и от репертоара на Преслава, и от този на Софи. „Преслава винаги е №1“, викна Софи, след като изпълниха поредния хит. „След теб обаче“, отвърна дружката й и я прегърна и целуна. „Всички сме №1 и сме много готини и сладки“, обобщи Маринова.

В още един момент ромката бе трогната до сълзи. Към края на концерта, явно под влиянието на силната емоция, сподели вълненията си, с които разчувства и феновете си. 
„Не знаете колко се вълнувам. Може би сега аз не го усещам какво се случва. Сигурно от утре, от вдругиден вече така ще си кажа: „Боже, какво беше това, където изживях“. Давате ми дълголетие просто. Давате ми сила да живея, да се боря, да правя музика за вас. Не знам вече какво да кажа. Обожавам ви, обичам ви! Винаги ще правя музика за вас!“, каза тя.

Софи благодари на всички колеги, които се изявиха на сцената. Сред тях бе и Константин, който за щастие успя да пребори проблемите с гласа си, рапърът Устата, Теодосий Спасов, с когото тя отдавна мечтаела да излезе на сцена.

Музикален продуцент на спектакъла бе Евгени Димитров – Маестрото, който работел повече от половин година по проекта. На сцената излязоха и „Ку-ку бенд“, но Слави Трифонов бе заместен от Борис Солтарийски.
Източник: Уикенд

Концертът в „Арена Армеец“ добави солидна сума в сметката на Софи Маринова