май 03, 2024

Константин и Преслава скъсват поршето му от бъзици (Навъртяха материал за сериал – Видео)

Двамата другари си имат чисто нова играчка

https://kliuki.net/liubopitno/konstantin-i-preslava-skasvat-porsheto-mu-ot-bazici-navartyaha-material-za-serial-video/218463 Kliuki.net
Константин и Преслава скъсват поршето му от бъзици (Навъртяха материал за сериал – Видео)

И не спират да се заиграват с нея и в социалните мрежи. Актуалното возило на Коцето се превърна в атракциона на интернет, след като гордият му собственик не се свени да пуска свежи майтапи с него. Комбина в шегичките му прави Преслава и досущ като вярна женичка му се връзва на акъла. След като Константин представи поршето си с ударната подкрепа на Фънки, наред са номерата с мацката зад волана. Е, или поне на предната седалка. И тук на помощ идва колежката му.

Първото видео на двамата герои по темата изправи пред опасност вратата на луксозната кола. Почти пред инфаркт изпълнителят не успя да пресметне разстоянието до стената и направо си очакваше Преслава да му тресне вратата със замах. Почитателите им видимо се забавляваха на клипчето, което явно им даде повод да продължават в същия дух.

Новото видео пък представя Константин на проверка за скърцането на вратата. И чудейки се как да постъпи с придобивката си, поглежда вътре и вижда вярната си дружка да се превива от смях – точно като ужасяващо скърцащата врата на возилото. Така Преслава и компания дадоха идея на феновете си за нов сериал. И както отбеляза бдителен почитател, само Софи Маринова липсва, за да подправи манджата.

Източник: Инстаграм