юли 23, 2024

Константин остана без глас

Колегите му, са категорични, че е време да се кротне

https://kliuki.net/liubopitno/konstantin-ostana-bez-glas/225549 Kliuki.net
Константин остана без глас

След като бе покосен от гаден вирус, Константин го закъса сериозно със здравето. В резултат на въпросния вирус той изгубил гласа си и му се наложило да отмени всички участия, докато се възстанови. Това разкри самият той тези дни, извинявайки се на феновете си.

 

Коцето посочва, че по принцип е „като куче“, но когато гласът го няма, няма как да стане. Той изразява надежда, че в най-скоро време ще успее да се справи с вируса и отново ще имат възможност да се забавляват с феновете му.

Коцето отбелязва, че все още не е в кондиция и е на антибиотици венозно. Обещава обаче да се реваншира на феновете му, които очаквали да го видят на обявените по-рано участия.

Преди около 4 години певецът отново притесни феновете си, след като влезе по спешност в болница и бе опериран от пъпна херния, а възстановяването му отне около месец. Освен това има зад гърба си и две операции на гласните струни, като втората била по-тежка. Той дори определи пълната упойка като „най-ужасното нещо“. Когато се събудил, лекарите го карали да диша, но дробовете му били пълни с някаква течност и се давил. В този момент си помислил, че умира.

 

Преди 2 години отново му се наложи да отмени участия заради проблеми с гласа. Лекарят, който следи състоянието му, казал, че ако продължи да пее по кръчмите, ще се наложи и трета операция, затова певецът взе спешни мерки и отмени изявите си. Той спазваше строга хигиена на гласа, включваща мълчание и инхалации. Известно време дори контактуваше с близките си чрез съобщения. За щастие мерките, които взе, дадоха резултат и той се размина с нова операция засега.

 

Макар да му се носи славата на голям купонджия, Константин твърди, че винаги се е отнасял с огромна отговорност към здравето му. Нищо, че се хвали с изпития алкохол по участия от началото на кариерата и реди стряскащи изчисления в литри, той редовно си прави изследвания, за да е спокоен, че всички показатели са в норма. И както самият той е споделял с огромна доза учудване – наистина е така. Затова феновете му, са сигурни, че ще успее бързо да се пребори с вируса и ще възобнови изявите си.

 

Колегите му обаче са сериозно загрижени за него с оглед на това, че не спира да пие и да шмърка, все едно е на 25 години, а възрастта му вече напредва сериозна – на 46 е, и възстановяването е по-трудно. Всички те са категорични, че му е време да се кротне.

Източник: Уикенд