май 03, 2024

Костадин Филипов: Не съжалявам и за лошото, и за хубавото в живота ми

Никога не е залагал на материалното

https://kliuki.net/liubopitno/kostadin-filipov-ne-sazhalyavam-i-za-loshoto-i-za-hubavoto-v-zhivota-mi/208323 Kliuki.net
Костадин Филипов: Не съжалявам и за лошото, и за хубавото в живота ми

Костадин Филипов е един от известните журналисти у нас. От брака си с Божана Филипова има една дъщеря – Елия, която вече е студентка.

 

На 24 август отбеляза 44-ия си рожден ден. Твърди, че е бил повече от вълшебен, защото сестра му, му подарила уикенд на прекрасно място в подножието на Пирин. Заедно с майка им и племенниците му, изживели много вълнуващи мигове. Почувствал се като на 14, а не като на 44, защото имало и огромна торта. Пожелава си още много такива семейни празници, както и върхове, които да покорява.

Никога не си е падал по материалните неща, а по тези, поднесени с емоция и създаващи скъпи спомени.

 

Първите си пари заработил на 15-годишна възраст в родния си Велинград, ставайки част от радиопредаване. Получил 3000 лв. (става въпрос за времето преди деноминацията на парите) и си купил хубаво зимно яке, което носел до края на студентските си години.

На отрицателните емоции спрямо него винаги реагира с усмивка, опитва се да отбие негативното от себе си с добра дума. Усмивката, вярата и добрата дума, са защитата му срещу завистници.

 

Костадин Филипов: Не съжалявам и за лошото, и за хубавото в живота ми

Категоричен е, че в този живот не трябва да се съжалява за нищо – нито за хубавото, нито за лошото, защото това е божията намеса. Не се притеснява от възрастта си – 44 години, дори напротив – като се съберат двете четворки се получава осмица, която като е полегнала е знак за безкрайност.

 

Иска му се като навърши 50 години да направи голям концерт в зала 1 на НДК, на който да покани всички изпълнители, пели неговите песни. За него ще е гордост да се представи като автор на тези текстове.

Източник: Уикенд