април 27, 2024

Косьо Самоковеца наредил да отрежат п*ниса на Гонзо заради Цеци Красимирова

Любовниците на новия футболен бос са почти колкото головете му

https://kliuki.net/liubopitno/kosyo-samokoveca-naredil-da-otrezhat-pnisa-na-gonzo-zaradi-ceci-krasimirova-2/220187 Kliuki.net
Косьо Самоковеца наредил да отрежат п*ниса на Гонзо заради Цеци Красимирова

Лафът за новия бардак със старите к*рви идва дюшеш за промените в БФС след падането на Борислав Михайлов от власт. Новият шеф на българския футбол Георги Иванов – Гонзо е досущ като своя предшественик и доскорошен началник Боби Перуката. Особено що се отнася до пороците. И двама та уж са семейни, с деца, но открай време сменят любовници като носни кърпи. Любовното минало на Гонзо сочи, че повече от две десетилетия, слага рога на съпругата му Мариета, която стоически търпи.

 

Списъкът със сексуални завоевания на Гонзо е дълъг и лачен. В разгара. на футболната му кариера мадамите му се лепят като мухи на мед не само заради популярността му, но и заради смуглия вид и мъжкарското излъчване.

 

Всичко в сърцето на голмайстора с №9 обаче започва и свършва с едно име – Цеци Красимирова.

Още от края на миналия век фаталната манекенка от Мездра пленява новоизгрялата звезда на „Левски“ и години наред го върти на малкия си пръст с безкрайни раздели и събирания заради несполучливия си улов на въшливи с пари бизнесмени.

Цеци Красимирова става майка още преди да навърши пълнолетие. Ражда щерка си Джудит от 12-години по-възрастния Данчо Георгиев, за когото във времето не обелва дума публично. Докато двамата все още имат отношения, макар и извънбрачни, тихомълком започват срещите с Гонзо, който вече ходи с бъдещата си съпруга Мариета. Искрите палят гореща любов, поне от страна на футболиста.

 

След време влюбеният до уши Иванов е зарязан. Красавицата с очи на сибирска вълчица, взима акъла на мафиотския бос Константин Димитров – Косьо Самоковеца. Напереният Гонзо не се предава и продължава да ходи като пале подир възлюбената си.

 

Заради Цеци джипът на Гонзо е откраднат по поръчка на Косьо Самоковеца от гаража на футболиста в столичния квартал „Павлово“. И до днес се носи мълва, че Косьо Самоковеца дава и друга мокра поръчка на мутрите си – да отвлекат футболиста и да отрежат назидателно пениса му заради дързостта му да преследва фаталната Цеци Красимирова.

 

За щастие на Гонзо, връзката на Цеци със Самоковеца не трае дълго, след като контрабандистът е застрелян като куче на площад „Дам“ в Амстердам от наемен убиец. При екзекуцията Красимирова е рамо до рамо с него и по чудо не губи живота си. Единият от куршумите засяда на милиметри от сънната й артерия. Изкарва две седмици в кома, но лекарите успяват да я върнат към живота. Твърди се, че Гонзо е отишъл на крак в амстердамската болница, за да я види, а Цеци стискала в ръката си диамант, купен й от Косьо Самоковеца минути преди да го екзекутират.

 

Следват куп операции и дълъг период на депресия и безсънни нощи от кошмарната случка с Косьо Самоковеца. Когато скулестата хубавица се съвзема психически, в живота й на бял кон се завръща Гонзо. Потайната двойка продължава да се крие, но папараци ги излавят в небрежна целувка -- кадър, който и до днес обикаля из интернет.

 

В следващите години Гонзо и Цеци Красимирова се разделят и събират още няколко пъти. В това време мездренската мъжемелачка прави опити да оплете в мрежите си други сенчести милионери, но славата й на фатална любовница не спира да я преследва. Естествено, самият Гонзо също не стои на сухо между разлъките, но винаги е готов да се върне в леглото на манекенката. При последните им креватни отношения, влюбен-загубен Иванов дори налива една камара пари в козметичен бизнес под давлението на амбициозната манекенка. Салоните за красота на Цеци обаче бързо хлопват кепенци, а колко пари е хвърлил на вятъра славният левскар, само той си знае. Наскоро знойната манекенка се разведе с американския милионер Майк Струмейтис и сега отново се отвори място под завивките й за друг мъж.

Кой знае, покрай властта и парите във футбола Гонзо пък може да се сети, че старата любов ръжда не хваща

 

В интервю за столичен вестник педи дни тя похвали Георги Иванов и го нарече „много свестен и порядъчен човек“.

 

Вършачката Светлана Василева също мина през кревата на пловдивчанина. В залеза на футболната си кариера деветката на „Левски" хлътва по изкусителната блондинка Светлана Василева, кипреща се по онова време с титлата „Мис Плеймейт”. Днес тя носи баровската фамилия Гущерова и живее охолен живот като вярна съпруга, а основното й занимание е да дундурка четирите си деца у дома.

 

Преди около десетилетие обаче същата тази примерна майка вършее като отвързана из креватите на футболисти и бизнесмени. В мрежите й пада и самият Гонзо, заради когото й лепват прякора Гонзовица. Тогава вървят митове и легенди за сексуалните умения на блондинката, особено в оралната любов, с които подлудила Иванов.

 

Твърди се, че заради нея пловдивчанинът дори обмислял да се развежда със съпругата си Мариета, но в крайна сметка бракът им оцелява. Гонзовица постепенно спира забежките си с футболисти и започва да гради днешния си уреден живот с богаташа непукист Християн Гущеров.

 

Чернокосата версия на Гонзовица е скандалната Калина Паскалева. Името й нашумява в еротичното риалити „Островът на изкушението”, където се изявява като изкусна съблазнителка и любовна интригантка.

 

Няколко години по-късно знойната брюнетка минава като ураган през леглото на Георги Иванов, който вече е окачил бутонките и го играе треньор и футболен шеф. Знае се, че любовното им гнездо е било в комплекса „Царско село”, известен със специалните си стаи за почасов отдих. На няколко пъти хора от персонала разпознават Паскалева посред бял ден, макар тя да се прикрива с шапка и слънчеви очила. Говори се, че тази афера на Гонзо стигнала до ушите на съпругата му Мариета от друга жена в обкръжението на пловдивчанина. Твърди се, че това е бил най-кризисният момент в брака му, а Мариета била пред нервен срив. В крайна сметка Гонзо е прелъстен и изоставен от Калина, която започва да прави кариера като писателка. Впоследствие пише няколко  скандални книги начело с „Дневниците на една к*рва”, където описва развратни истории от българския хайлайф.

 

Няма как футболна фигура да мине без любовница от фолк средите. Чудното в чалга аферата на Гонзо обаче е, че вместо да свали някоя от най-оборотните певици, се хваща със залязващата Джина Стоева.

 

Макар да хваща мъжкото око, гонещата петдесетака певачка никога не е минавала за вървежна изпълнителка от калибъра на Камелия, Преслава или Галена. Все пак успява да привлече директора Иванов. Там обаче явно нещата са били чисто и просто сексуален нагон, без ангажименти. За мимолетната им афера се разбира, след като двамата са засечени в интимни пози в кола на паркинг в центъра на София. Очаквано после и двамата си плюят на петите, а Гонзо ни лук ял, ни лук мирисал.

 

Горещи слухове назад във времето свързват по пловдивска линия Георги Иванов и с Мая Илиева, вдовицата на покойния главатар на мафиотската групировка ВИС-2 Георги Илиев. Двамата се познават от времената, когато Жоро Илиев ръководеше „Локомотив” (Пд). Отношенията им след смъртта на Главния през 2006 г. обаче са толкова потайни, че никой така и не можа да ги хване в крачка. С изключение на един обяд в лъскав ресторант, за който  навремето издават от персонала.

 

Ако Мариета, жената на Гонзо, можеше буквално да носи рогата на своя неверен съпруг, щеше да ходи сгъната на „Г“. Мнозина се чудят как Мариета преглъща всички изневери на мъжа си и наскоро дори отбелязаха 25-ата годишнина от своя брак. Стават гаджета още през 1993 г., а на 14 март 1999 г. вдигат сватба. Порасналият им син Александър е вече на 24 г. и доскоро играеше футбол на „Локо” (Пд) и „Славия”, но по всичко личи, че няма да извърви пътя на баща си.

 

Самата Мариета е признавала, че е имало период, в който двамата с Гонзо са живеели в различни жилища. По думите й бракът им се крепи на много компромиси.

 

Въпреки всички изневери на съпруга си, така и не посмява да поиска развод. През целия им съвместен живот Мариета се посвещава на дома и отглеждането на сина им Сашо. Едва наскоро съпругата на Георги Иванов поема по свой път и започва работа като детска учителка.

 

Става възпитателка в детска градина в столичния „Драгалевци, чиято управителка е Диана Христова – съпругата на друг наш известен футболист от близкото минало Мариан Христов. Мариета и Диана са част от женски кръг футболни съпруги на бивши левскари – съотборници на Гонзо: Десислава (на Димитър Иванков), Мирела (на Станимир Стоилов), Теодора (на Цанко Цветанов) и Ирина (на Захари Сираков).

Източник: Уикенд, crimesbg.com