май 02, 2024

Котка пазител: Ето как спаси малчуган от куче! (ВИДЕО)

https://kliuki.net/liubopitno/kotka-pazitel-eto-kak-spasi-malchugan-ot-kuche-video/143662 Kliuki.net
Котка пазител: Ето как спаси малчуган от куче! (ВИДЕО)

Котка пазител спаси малчуган от зло куче, което го напада в гръб

Котка пазител спаси малчуган от зло куче!

Видеото, което днес предизвиква оживени коментари в мрежата, идва право от CNN. Телевизията излъчи потресаващ случай, при който пухкаво създание помага на малко момченце, нападнато в гръб от куче.

[caption id="attachment_70553" align="alignright" width="300"]Котка пазител Котка пазител спасява малчуган от зло куче[/caption]

Животното вижда детето с колелото и хуква с бясна скорост към него, захапва го за крака и почти го събаря на земята, видя Kliuki.net.

В този момент обаче изскача най-смелата котка пазител на света. Тя яростно се нахвърля върху кучето и му връща същото със зъби. Тогава кучето е принудено да се оттегли, но котката не спира дотук.

Тя тръгва по петите му и го гони до дупка, цялата настръхнала. Наистина кадрите нямат аналог, но доказват за пореден път, че котките понякога се държат като... кучета. Но от добрите, за щастие!

Майката на хлапето вижда сцената и бърза да го прибере у дома. Раненото детенце ще трябва време да се възстанови, както от ухапването, така и от стреса, ала винаги ще помни, че най-добрият приятел на човека е... котката.

Вижте сами това, колкото куриозно, толкова и трогателно видео с котка пазител!