февруари 29, 2024

Кой е тайнственият мъж в живота на Алекс Богданска?

Наскоро тримата къмпингуваха в Хисаря

https://kliuki.net/liubopitno/koy-e-taynstveniyat-mazh-v-zhivota-na-aleks-bogdanska/214033 Kliuki.net
Кой е тайнственият мъж в живота на Алекс Богданска?

Очевидно връзката на Александра Богданска с новата й изгора се задълбочава, съдейки по това, че тя дори го запозна със сина си Габриел. Наскоро тримата дори къмпингували в Хисаря.

 

Актуалният й мъж е неизвестен за широката общественост. Знае се само, че са почти на една възраст и той е по-висок от нея. И макар инлфуенсърката да не крие, че сърцето й е заето, не разкрива повече подробности за него. Мълвата обаче носи, че благоверният й идва от богата фамилия и разполага със солидни средства.

 

Кой е тайнственият мъж в живота на Алекс Богданска?

Припомняме, че именно скандалите за пари бяха посочени като основна причина за развода им с Даниел Петканов. Тя се ядосвала, че Лудия репортер не била амбициран да печели повече, а на него му писнало постоянното натякване и решил да се разделят.

Към днешна дата бившите съпрузи поддържат що-годе добри отношения в името на общия си наследник. Появата им заедно по различни събития от време на време дава надежда на феновете им, че може да се съберат, но истината е, че и двамата са категорични, че няма връщане назад.

 

Припомняме, че миналата година клюките свързваха Богданска с бизнесмена Любомир Захаринов, който впоследствие се ожени за фолк певицата Анелия. По време на кратката раздяла с чалга дивата, милионерът флиртувал с нея, изпращал й скъпи подаръци и огромни букети, което пък сериозно подразнило певицата и тя решила да си го прибере обратно, преди да го е изгубила безвъзвратно.

Източник: Уикенд