март 28, 2024

Кой ще пее тази есен в „Маскираният певец“?

От есента доскорошният най-гледан частен канал у нас ще се бори със зъби и нокти за всеки зрител

https://kliuki.net/liubopitno/koy-shte-pee-tazi-esen-v-maskiraniyat-pevec/204323 Kliuki.net
Кой ще пее тази есен в „Маскираният певец“?

Нова тв планира връщането на шоуто "Маскираният певец" и най-вероятно ще го излъчва отново от есента, след като миналата година пропусна ефира поради експеримента "Звездите в нас".

 

Зрителите вече се вълнуват и се готвят за рестарта на предаването, като гледат повторения на предишни сезони на "Маскираният певец".

 

Кой ще пее тази есен в „Маскираният певец“?

Феновете на Маги Халваджиян очакват, че Би Ти Ви да бъде особено агресивна в битката за рейтинг от есента, след като тази пролет тя беше абсолютно неуспешна. С изключение на "Ергенът", нямаше предаване в праймтайма на телевизията, което можеше да се конкурира с риалититата на Нова тв. Затова, от есента, частният канал, който доскоро беше най-гледан в страната, ще се бори с всички сили за вниманието на всеки зрител.

 

Маги и компания обаче няма да се предадат лесно. От сега те подготвят феновете си за завръщане на „Маскираният певец” - шоуто, с чийто рейтинг може да се сравнява само „Като две капки вода”. Само че няма как „Капките“ да се излъчва всеки сезон.

 

Нова вече обяви, че пуска  повторения на старите сезони на „Маскираният певец“. По този начин тя припомни предаването на неговите фенове, за да влезе с летящ старт в предстоящото ново издание. Шушука се, че продуцентът Халваджиян вече преговарял с кандидати за новите маски в предстоящия четвърти сезон.

Победители в предишните три бяха Михаела Маринова като Гарвана, Борислав Захариев – Боби Турбото с образа на Баба Яга и Виктория Георгиева - Госпожицата.

В предаването са се състезавали почти всички артисти от обкръжението на Халваджиян и ефира на Нова, както и хора които гравитират около Слави Трифонов – Мария Игнатова, Крисия, Деси Слава, Владо Михайлов, Къци Вапцаров, Дарин Ангелов, Маги Джанаварова, Борис Солтарийски, Дара Екимова и още много други. Кой би могъл да влезе в новия четвърти сезон?

 

Най-лесно е да се предположи, че продуцентът, който обича да използва едни и същи лица във всичките си предавания, би дал шанс на артистите, които тази пролет  се представиха добре в „Като две капки вода“ и все още не са участвали в „Маскираният певец“.

Това са Тома Здравков, Керана, Христо Петков и Ралица Паскалева. Последната едва ли ще може да приеме поканата, тъй като се очаква скоро да роди второ дете. Останалите обаче най-вероятно ще се навият да влязат в някоя от новите маски. С еднократни гостувания в Маскираният певец са участвали звезди като Евгени Будинов, Михаил Дюзев, Богдана Трифонова от БГ Радио и Башар Рахал.

 

 Те също могат да се върнат в предаването, този път като постоянни участници. Не е изключено и някой от състезателите в предишни сезони да повтори участие – случвало се е с Къци Вапцаров. А може да поканят и някого от певците от „Звездите в нас” - шоуто, който да замести „Маскираният певец” за един сезон, тъй като е доста по-евтино за реализация.

Миналата есен то регистрира добър рейтинг, но успехът му не беше достатъчно убедителен, за да може да унищожи конкуренцията за втора поредна година. А и доста зрители до края на предаването повтаряха в социалните мрежи, че си искат обратно старото предаване.

 

Какво ще правят в Би Ти Ви от есента?

Засега се знае, че подготвят пореден сезон на „Фермата“, който този път щял да бъде различен от предишните. Освен това предстои завръщане на „Гласът на България“ с двама нови треньори – Мария Илиева и Миро. Очаква се „Маскираният певец“ да се излъчи на гърба или на „Гласът“ или на елиминациите на „Фермата“, които традиционно са най-интересни за зрителите.

Източник: Уикенд