април 16, 2024

Кралски биограф с потресаващи разкрития за Меган и Хари: Звъняха на Чарлз, само за да го ругаят и искат пари!

Нова книга разкрива дъното в очакванията на Меган и Хари от кралското семейство

https://kliuki.net/liubopitno/kralski-biograf-s-potresavashti-razkritiya-za-megan-i-hari-zvanyaha-na-charlz-samo-za-da-go-rugayat-i-iskat-pari/202001 Kliuki.net
Кралски биограф с потресаващи разкрития за Меган и Хари: Звъняха на Чарлз, само за да го ругаят и искат пари!

Напрежението между Съсекс и кралското семейство не е от вчера!  Но кралски биограф разкри колко дълбока е кризата между двете страни на фамилията, а в основата на всичко се оказва неразбирането на Меган и Хари за кралския дълг и отношения.


Крал Чарлз се оказва обект на постоянен тормоз от страна на отцепилата се двойка, а разкриването на някои подробности от семейния им живот още повече влошава отношенията помежду им. "Хари се обиди, когато Чарлз го предупреди, че няма да може да издържа. Камила, Кейт и Уилям, както и Меган. Каза му "Не искам един ден да се налага да плащам и за Меган. Няма да мога да си го позволя". Вероятно кралят е имал предвид евентуална раздяла между двамата и ограничаване на щетите, но Хари не приема нещата така. Принцът решава, че баща му не одобрява съпругата му, защото е американка и решава да напусне Англия заедно с нея.


"Те отказаха да обсъдят решението си със семейството. Хари от самото начало действа импулсивно и необмислено. След бягството им в Америка, единствената причина да звъни на краля, беше, за да го наругае или да му поиска пари. Накрая Чарлз просто престана да му вдига. Когато кралицата го попита защо не иска да говори със сина си, той каза "Защото не съм банка".

Уилям и кралицата също били изключително разочаровани от разкриването на множество лична информация пред пресата. "Елизабет до последно се надяваше, че той ще намери своето място в Америка, но постоянните му оплаквания и негодуванието срещу семейството я измъчваха. Уилям пък страдаше, защото брат му бе подложил семейството и децата му на публично обсъждане за ролите им в двореца.

 

Траурната разходка след смъртта на кралицата беше едно от най-трудните неща, които бяха принудени да направят. Те никога повече няма да възстановят доверието помежду си", коментират те.