юли 27, 2024

Кралят идва в Студентски град! Азис представя невиждано шоу в Club 33

https://kliuki.net/liubopitno/kralyat-idva-v-studentski-grad-azis-predstavya-nevizhdano-shou-v-club-33-3/223292 Kliuki.net
Кралят идва в Студентски град! Азис представя невиждано шоу в Club 33

Възпламеняващо сетивата кралско парти ще разтърси Club 33 в четвъртък, 16 май, когато на сцената излиза глас номер едно в попфолка - Азис! Мегазвездата ще изпълни на живо златните си хитове, превърнали се в емблема на жанра. Сред тях ще е и легендарното парче “Хабиби”, което му донесе и световна слава, след като престижното издание New York Times го нареди сред 25-те най-влиятелни музикални произведения, които налагат тенденциите в световната музика на XXI век. Гастролът му в перлата на нощна София ще се състои само седмица след като звездата изгрее в юбилейния концерт на Тони Стораро, припомниха запознати с програмата на изпълнителя.

Специално за студентите, Club 33 прави подарък с вход свободен, за да могат младите академични надежди да видят на живо своя идол. Купонджиите от сега подгряват за участието му като не пропускат вечер без да са се разкършили в най-оборотната дискотека в София. Ден преди Азис да изгрее на сцената, в сряда - 15 май клубът ще се пръсне по шевовете от лудо студентско НСА парти, където алкохолът ще се лее щедро на половин цена за бутилка, а поръчалите едно наргиле, ще получат второ безплатно, издадоха от управата на клуба.