май 04, 2024

Край на депресията! Селена Гомес се завърна и подлуди феновете (Горещи снимки)

Селена Гомес показа, че не й пука от нереалните изисквания на Холивуд за красота

https://kliuki.net/liubopitno/kray-na-depresiyata-selena-gomes-se-zavarna-i-podludi-fenovete-goreshti-snimki/218798 Kliuki.net
Край на депресията! Селена Гомес се завърна и подлуди феновете (Горещи снимки)

Тя е огън, тя е пламък, тя е нова жена! Селена Гомес сложи край на оттеглянето си и се завърна ударно на сцената. Актрисата и певица пусна нова песен, в която не само показа буквално среден пръст на невъзможните стандарти на красота на Холивуд, но и доказа, че да си пълна не е гротескно. А точно обратното - и е по-сияеща от всякога.

 

"Тя е прекрасна. Жива, красива, много различна. Любовта определено й отива", "Селена без Джъстин е като богиня", "Ослепителна е", казват приятели на актрисата. 

 

В последните месеци Гомес напълня и продължава да е с доста пухкава фигура. На звездата обаче не изглежда да й пука особено и се изявява смело като посланик на нормалното телосложение. "Аз отказвам да следвам безумните изисквания за слабост на Холивуд. Платих висока цена за това и няма да продължавам да живея по тези правила", казва звездата. Самата тя е категорично против всякакви опити да й наложат мерките за красота на киното. 

 

"Щастлива съм и се чувствам обичана. Освобождаващо е да живееш с човек, който прекрасно знае какво е да водиш такъв начин на живот. Освобождаващо е да бъда себе си, без да се тревожа, че мога да нараня егото му", казва Селена. 

 

Според мнозина, именно славата е разделила нея и Джъстин Бийбър. "Той просто не можеше да понесе, че хората харесват повече нея, затова я заряза", коментират близки до певицата. Самата тя никога не е коментира истината за раздялата им, но музиката й последните години ясно показваше какво чувства. И то определено не е било безразличие.