October 18, 2024

Крушата не пада по-далеч от дървото! Вижте на какво заприлича щерката на Мара Отварачката (ФОТО)

Невероятно, но факт – певицата се е научила да обира орнаментиката в облеклото си за разлика от щерка й

https://kliuki.net/liubopitno/krushata-ne-pada-po-dalech-ot-darvoto-vizhte-na-kakvo-zaprilicha-shterkata-na-mara-otvarachkata-foto-2/227956 Kliuki.net
Крушата не пада по-далеч от дървото! Вижте на какво заприлича щерката на Мара Отварачката (ФОТО)

Щерката на Мара Отварачката е живият пример, че крушата не пада по-далеч от дървото. Тези дни тя отпразнува на морето 16-ия си рожден ден като се бе нагласила като малолетна проститутка за празника си. Очевидно майка й я е харесала, предвид, че се похвали със снимки в социалните мрежи.

 

От кадрите става ясно, че за рождения си ден, Марая е заложила на впита розова минирокличка, която едва прикрива задните й части. Проблемът не е толкоз в дължината, а в модела на облеклото, което прилича повече на креватна наметка, отколкото на нещо, в което човек може спокойно да се покаже на публично място. Тоалетът е гарниран с чантичка и сандали на ток в същия цвят.

Факт е обаче, че целият ансамбъл изглежда изключително пошъл и предизвикателен, сякаш е купен от някой битак в средата на 90-те, когато майката е набирала популярност, издокарана в подобни комплектчета.

На празника е присъствала и лелята на Марая, която заложила на огромни токове и платформи като за филми за възрастни. Според запознати, е истинско чудо, че е изкарала купона, без да падне и да си счупи някой крайник или пък да спука ребро.

 

Самата Мария изглеждала най-адекватно, пременена в дълга семпла рокля в черен цвят, съчетана със зелена дамска чантичка. Вероятно с времето чалгарката се е научила да обира орнаментиката в облеклото си, а не е изключено да е решила да даде възможност на дъщеря си да блесне по-ярко в розовия й комплект, заставайки до нея облечена в черно.

Източник: Уикенд