април 27, 2024

Кулинарната легенда и звезда шеф Иван Манчев: Отслабнах с 23 кг., изглеждам добре заради себе си 

Смъртта на баща му, е бил най-тежкият за него удар в личен план

https://kliuki.net/liubopitno/kulinarnata-legenda-i-zvezda-shef-ivan-manchev-otslabnah-s-23-kg-izglezhdam-dobre-zaradi-sebe-si/204377 Kliuki.net
Кулинарната легенда и звезда шеф Иван Манчев: Отслабнах с 23 кг., изглеждам добре заради себе си 

Иван Манчев е собственик на ресторанти, автосервиз и фирма за кухненско обзавеждане, водещ е на предаванията „Черешката на тортата“ и „Кошмари в кухнята“. Да му се чуди човек как намира време да изпълнява блестящо всичките си служебни ангажименти.

 

Кулинарната легенда и звезда шеф Иван Манчев: Отслабнах с 23 кг., изглеждам добре заради себе си 

Освен, че е перфектен в работата си, успява да е образцов баща за децата си и страхотен съпруг за любимата си Ива…

За себе си казва, че в предаванията си е такъв, какъвто и в реалния живот, не преиграва и винаги казва истината. Ненавижда фалшивите хора. Популярността не му пречи, но пък си дава сметка, че е сериозна отговорност. Егото му не е голямо, а и често си прави срещи със самия себе си. Баща му го учил, че човек трябва да спазва обещанията си. Ако ли пък не е успял – да си признае, а не да шикалкави.

 

Не крие, че много би се обидил, ако някой засегне децата или любимата му. Крайно му е неприятно, когато някои хора твърдят нещо за него, без дори да го познават. В края на юни ще отвори и заведение в Свети Влас. Автосервизът му също работи, а от две години се занимава и със софтуерна фирма, в която работят доста хора.

 

Не съжалява за нито една от постъпките в миналото си и е категоричен, че днес е това, което е, благодарение на това, че е живял по неговия си начин.

Смъртта на баща му, е бил най-тежкият за него удар в личен план, липсва му и до днес.

 

В рамките на две години и половина е успял да се избави от 23 кг. от теглото си. Категоричен е, че човек трябва да познава добре организма си.

Планира да вдигне сватба с любимата си жена Ива Бека, но за момента не са избрали конкретна дата.

Източник: Уикенд