април 28, 2024

Лъчо от „Скандау“ понесе още един тежък удар след загубата на майка си

Продажбата на билетите за отменения концерт не вървяла по план

https://kliuki.net/liubopitno/lacho-ot-skandau-ponese-oshte-edin-tezhak-udar-sled-zagubata-na-mayka-si/213908 Kliuki.net
Лъчо от „Скандау“ понесе още един тежък удар след загубата на майка си

Дуетната половинка на скандалния рапър Йонислав Йотов-Тото – Лъчо, изгуби майка си. двамата рапъри съобщиха трагичната новина във видео, разпространено в социалните мрежи.

 

Лъчо уточни, че се отлага концертът им, предвиден за 19 декември и допълни през сълзи, че всеки, който иска може да върне билетите си. Зад него стои Тото, който също се просълзява. Така и не става ясна причината за внезапната кончина на майката на Лъчо, която не е била възрастна. По всяка вероятност става въпрос за сериозен здравословен проблем.

Лъчо от „Скандау“ понесе още един тежък удар след загубата на майка си

Концертът им на 19 декември, трябваше да е вторият им по ред в най-голямата зала у нас – „Арена София“. При предишното им шоу там през 2019 г. дуетът успя да събере над 13 000 души като в публиката бяха и майките на двамата изпълнители. Тогава Лъчо и Тото им благодариха от сцената за цялата подкрепа, която са получавали от тях.

 

Новата дата за отменения концерт е насрочена за 27 април, следващата година. Според мълвата обаче кончината на майката на Лъчо далеч не е единствената причина за отмяната на концерта, а фактът, че били продадени едва 3000 билета, което отчаяло сериозно рапърския дует.

Източник: Уикенд