април 27, 2024

Лора Георгиева бременна от сирийски милионер?

Живее със сирийския милионер под един покрив от година

https://kliuki.net/liubopitno/lora-georgieva-bremenna-ot-siriyski-milioner/214396 Kliuki.net
Лора Георгиева бременна от сирийски милионер?

Мълвата из коридорите на Нова тв носи, че синоптичката Лора Георгиева живее под един покрив с милионера Лазгин Маджид, който е син на собственика на фирма „Самекс“, оперираща ресторантите KFC у нас.

 

Запознати издават, че макар връзката им да започнала едва преди година, бързо прераснала в сериозна. Колегите й шушукат, че Лора вече може би е бременна, предвид факта, че напоследък доста често й прилошава и й се налага да отсъства от работа. Освен това се забелязват и първите зачатъци на подозрително коремче.

Лора Георгиева бременна от сирийски милионер?

Припомняме, че брюнетката има и дъщеря на 10 години от връзката й с покойния варненски милионер Борислав Манджуков, който бе разстрелян в София през 2014 г., но винаги е искала и още едно дете. Хора от обкръжението им твърдят, че когато останала сама с бебето на ръце, Лора се изнесла в родния Казанлък и три години по-късно се осмелила да захвърли траура.

 

След като се съвзела се срещнала с втория си съпруг Деян Дачев – състоятелен бизнесмен и собственик на дискотеки и строителен бизнес в Бургас. За известен период от време тя дори се представяла с фамилията му, докато две години по-късно се разделиха тихомълком.

 

Останала сама, тя се зае да си намери нов мъж, след като направи профилите си в социалните мрежи публични. Мълвата носи, че по това време излизала с Ангел Ангелов – собственик на известна марка за пилешко месо и на болниците „Аджъбадем“, който пък е бивше гадже на колежката й Никол Станкулова.

 

Предвид факта, че Лазгин гони 40-те той вече сериозно напирал за наследник. Предвид факта, че по произход е сириец, във фамилията му съществува неписано правило, че жените трябва да раждат по много деца. Брат му Ариф има един син и три дъщери от Жасмина – бившата асистентка в предаването „Сделка или не“. Тя забременяваше през година-две, което означава, че Лазгин сериозно изостава с челядта и очевидно е дошло времето да навакса.

 

Той имаше 7-годишна връзка с бившата на Благо Джизъса – Христина. Двамата обаче ту се събираха, ту се разделяха през това време, до последната им разлъка, която се оказа окончателна. Не е ясно дали тя има нов мъж до себе си. За съжаление дългокраката красавица така и не случи на подходящ мъж и към днешна дата работи като масажистка. Това разкри най-добрата й приятелка – фолк дивата Алисия, която я похвали и препоръча горещо услугите й на всичките си последователи в социалната мрежа.

 

Предвид факта, че Лора Георгиева излиза само със заможни господа и настоящата й връзка не прави изключение. Зад гърба си има два провалени брака, но очевидно не се притеснява да надене отново брачната халка. Миналата година тя излизаше с бизнесмена Паскал Дойчев – строителен предприемач и собственик на най-голямата верига фитнеси в страната „Пулс“, но романтичните им отношения не просъществуваха дълго.

 

Скоро след раздялата им тя се залюби с Лазгин. Твърди се, че я глези със скъпи подаръци и изобщо не пести средства.

Георгиева се присъедини към екипа на Нова тв преди три години. Твърди, че е много доволна от работата си там, но ако наистина е бременна след няколко месеца ще й се наложи да слезе от екран.

 

За никого не е тайна, че синоптичките там често забременяват. Стефани Обадяру например напусна медията малко преди да роди сина си. Никол Станкулова и Гери Малкоданска пък бяха в майчинство по едно и също време, което доведе до шегата, че както е тръгнало скоро на работа ще остане само Николай Василковски.

Източник: Уикенд