September 08, 2024

Луиза Григорова тръгна на пътешествие с кемпер

Щастлива е, че така е успяла да избяга от графика

https://kliuki.net/liubopitno/luiza-grigorova-tragna-na-pateshestvie-s-kemper/223100 Kliuki.net
Луиза Григорова тръгна на пътешествие с кемпер

Актрисата Луиза Григорова е избрала доста интересно място, на което е изкарала Великден. За никого не е тайна, че тя е любител на дивата природа и винаги залага на нея пред лъскавите петзвездни хотели. Именно поради тази причина, тя е пътувала с кемпер до морето. Отбелязва, че ако трябва да опише с една дума почивката им, то тя би била „свобода“.

 

През четирите дни посетили един язовир, две планини, скали над морето и един плаж. И всичко това се случвало без предварителен план или по-скоро с „непрекъснато променящ се план“ според думите й. Всички са много доволни от приключението, дори невръстният им Син Бран много се забавлявал.

 

Тъй като си дала сметка, че не би могла да отдъхне по друг начин на почивка с детето и дори ще се прибере още по-изморена у дома, категорично зачеркнала хотелите, където постоянно се следва график, а за нея това е много изморително. „Бързай за закуска, после преобличане – спа, после няма сауна за мама, защото е в детския басейн 3 часа, после „хайде да излизаме вече“, защото, нали, обядът. После, ако поспи 1-2 часа, съм най-щастливият човек. Следва пак детски басейн и пак бързане за вечеря. А с кемпера този график и бързане отпадат. Винаги има храна, винаги има легло и всеки има свободата да прави каквото си поиска. Другото, което много ни спечели, е възможността за разнообразие. На нас лесно ни омръзва да седим на едно място, затова много рядко ходим някъде за повече от З дни, без да се местим“. 

 

Луиза се зарича съвсем скоро пак да организира такава почивка, даже е намислила и дестинация. Остава само да намери свободно време между професионалните си ангажименти.

 

Григорова има син на 3 години от съпруга си Мартин Макариев, но се решава на второ дете – точно защото е затрупана с работа. Заради пътуванията и сценичните изяви, тя все смята, че моментът не е подходящ. Броени седмици след раждането на малкия Бран, тя се върна на снимачната площадка на филма „Игра на доверие“ и оттогава не се е спирала. Иначе силно се надява някой ден да се сдобие с така желаната дъщеря.

 

Григорова и Макариев сключиха брак през лятото на 2017 г. и твърдят, че връзката им процъфтява. Раждането на детето им ги сплотило, а не ги отдалечило, както се случва при други двойки.

 

„Познавам Мартин от години. Първо снимахме клип на Миро, но дълго време не си обръщахме внимание. После снимахме и един сериал – така се събрахме. Влюбих се в таланта му и след това го обикнах като човек“, разказвала е Луиза.

 

Сериалът, за който говори е „Дървото на живота“. Искрите между тях пламнали на снимачната площадка, но в началото решили да запазят връзката си в тайна, защото Мартин все още не бил окончателно разделен с бившата си Кремена.

Поддържал паралелна авантюра и с актрисата Елена Петрова. „Бях сигурна, че това е моят мъж и трябва да изчакам, за да приключи всичките си отношения и да бъде само с мен“, признавала е Григорова.

 

Запознати твърдят, че първоначално Луиза не искала да има деца, а да се посвети на кариерата си, но сега често споделя, че майчинството е най-хубавото нещо, което й се е случвало. Тя изкарала изключително спокойна бременност, а след раждането бързо се възстановила и се върнала на работа. Много лесно свалила и излишните килограми. Това се случило с повече движение в града с бебешката количка. Най-любимото й място за разпускане пък е Витоша, а синът й Бран вече е достатъчно голям, за да я придружава по време на планинските й разходки.

Източник: Уикенд