май 03, 2024

Луиза Григорова в интимна близост с чужд мъж пред очите на съпруга си

В лентата двамата играят съпрузи, които лека полека изстиват един към друг

https://kliuki.net/liubopitno/luiza-grigorova-v-intimna-blizost-s-chuzhd-mazh-pred-ochite-na-sapruga-si/214036 Kliuki.net
Луиза Григорова в интимна близост с чужд мъж пред очите на съпруга си

Мъжката половина на човечеството се натъкна на доста приятна гледка тези дни, след като HBO включи в новата си програма българския филм „Игра на доверие“ с взривяваща еротична сцена между двамата най-известни актьори у нас – Луиза Григорова и Владимир Зомбори.

 

В кулминацията на лентата има близо 2-минутна интимност между двамата актьори, които във филма играят семейна двойка. В началото те много се обичат, но на финала маските падат и се оказва, че героинята на Луиза е жертва на домашно насилие. Това е и причината, поради която във въпросната сцена красавицата е обладана против волята й и става апатична към потящия се над нея съпруг.

 

Най-странното в цялата тази ситуация е, че проникването на Зомбори в Луиза на „задна прашка“ е детайлно заснето, а мъжът на Григорова – Мартин Макариев не само присъствал на заснемането на сцената, а дори лично мотивирал съпругата си да се отпусне и да не се притеснява. На Зомбори, който също е семеен – женен е за актрисата Весела Бабинова, също му се наложило да запази самообладание пред камерите.

 

Луиза Григорова в интимна близост с чужд мъж пред очите на съпруга си

Прави впечатление, че по време на интимната сцена, Зомбори не докосва нито веднъж стегнатите гърди на Луиза, вероятно тя е пожелала така. Няма обаче никакво съмнение, че сексуалната сцена е една от най-горещите в родното кино и е заснета наистина виртуозно, още повече предвид факта, че между двамата актьори няма никакви интимни отношения, както обикновено се случва по време на снимачния процес.

 

Филмът вече е включен в програмата на платформата НВО и може да се гледа както в основната програма, така и от абонатите. Продуцент на лентата е актрисата Яна Маринова, изпълняваща една от централните роли в продукцията.

Източник: Уикенд