май 18, 2024

Маестрото винаги е бил с красиви жени

Младоженката е имала само две сериозни връзки преди Евгени

https://kliuki.net/liubopitno/maestroto-vinagi-e-bil-s-krasivi-zheni/206002 Kliuki.net
Маестрото винаги е бил с красиви жени

Макар и доста потаен в любовен план, Евгени Димитров – Маестрото далеч не е по-малко женкар от Благо Джизъса, който отдавна се е превърнал в мерна единица за плейбойство.

 

Наскоро музикантът сключи брак с Виктория Готева и шашна всички. Оказа се обаче, че връзката им е от години, но двамата са съумели да я запазят в тайна.

 

Маестрото винаги е бил с красиви жени

Новинарката и Масетрото се залюбили по време на пандемията, когато Готева решила да вземе няколко урока по пиано при Евгени.

Двойката вдигна сватба през юни на емблематичния плаз „Оазис“ в Лозенец, собственост на емблематичния подземен бос Евелин Банев – Брендо. Двамата обаче се похвалиха с щастливото събитие едва в началото на този месец. Разликата във възрастта им е близо 26 години – той е на 54, а тя скоро ще навърши 28. Това обаче не притеснява нито младоженците, нито родителите на булката.

 

Музикантът е сред най-важните хора в екипа на Слави Трифонов и „Ку-ку бенд“. Към днешна дата той е и ръководител на телевизията на шоумена – „7/8 тв“. Присъствали на сватбата твърдят, че шоуменът не е уважил тържеството, но пък им поднесъл огромен подарък седмица преди това. За разлика от него обаче всички музиканти били на тържеството на Виктория и Евгени и не спирали да свирят хитовете си.

 

За младоженката не се знае много, освен, че и тя като Евгени е работохолик и работата й е на първо място. Колегите й твърдят, че е имала само две сериозни връзки. Майка й Златка е медицинска сестра и се справя отлично с отглеждането на децата на сина си Николай Светославов, който е щастливо женен и има две момчета. Въпреки голямата разлика във възрастта им, Николай е очарован от зет си. Той е категоричен, че най-важното за двама души, които се обичат е да устроят живота си по начин, който на тях им харесва.

Източник: Уикенд