март 29, 2024

Маргина купи чалготека „Ревю“

Босът на СИК вече е собственик на чалготеката „Ревю“

https://kliuki.net/liubopitno/margina-kupi-chalgoteka-revyu/199000 Kliuki.net
Маргина купи чалготека „Ревю“

Босът на СИК Красимир Маринов – Маргина, е новият собственик на фолк заведението „Ревю“, помещаващо се на пл. „Народно събрание“ №10, на броени метри от парламента.

 

Преди около месец застрахователят с борческа закваска е сключил 10-годишен договор за ползване на помещението, което е собственост на Националния студентски дом.

Дългосрочният контракт за отдаване на апетитния имот под наем е разписано от директора на държавното учреждение д-р Християн Даскалов.

 

Според неофициално твърдение, босът на СИК ще плаща по 7 000 лв. месечен наем. Маргина е поел и ангажимент да ремонтира за своя сметка приземния етаж на сградата, където се помещава популярния нощен бар.

 

Маргина купи чалготека „Ревю“

Подземието на Националния студентски дом срещу НС функционира като фолк заведение от две десетилетия, като до този момент наемателят винаги е бил един и същ – популярният в столичния ъндърграунд Асен Трапера. Близкият до Златомир Иванов – Баретата дискотечен бос е имал апетити да продължи договора с още десетилетие, но предложението му е било игнорирано заради добрата оферта, предложена от Маргина.

 

Босът на СИК вече е влязъл във владение на имота и кпоред запознати ще инвестира над 2 млн. лв. в изграждането на баровски фолк бар, където всяка вечер ще се изявяват популярни изпълнители от Сърбия, Гърция и родината. Засега няма яснота дали Красимир Маринов ще използва търговската марка на Асен Трапера – „Ревю“ или ще прекръсти заведението.

 

През последните няколко години братята Красимир и Николай Маринови – Маргините навлязоха активно в туристическия бизнес, слагайки ръка върху десетки плажни ивици и заведения по Южното Черноморие. Маргините строят и три жилищни сгради в центъра на София, в района около ул. „Оборище“.

Източник: Уикенд