October 13, 2024

Мари Будева ще направи Гала и Джуджи баби съвсем скоро

Телевизионерката трепери доста над наследницата си и не дава и косъм да падне от главата й

https://kliuki.net/liubopitno/mari-budeva-shte-napravi-gala-i-dzhudzhi-babi-savsem-skoro/231916 Kliuki.net
Мари Будева ще направи Гала и Джуджи баби съвсем скоро

Внучето на Гала ще се появи съвсем скоро на бял свят, след като Мари Будева вече навлиза в деветия месец. Младата майка вече е започнала сериозна подготовка за раждането – чете книги, свързани с методи на възпитание и отглеждане на дете, освен това пазарува активно като вече е купила количка за разходки, столче за кола, обзавела е и детската стая. Гала, която е особено развълнувана от очакването на появата на първата внучка, е взела всевъзможни глезотии, за които се е охарчила здраво.

 

Мари от години е обвързана с Константин, сина на Деляна Маринова – Джуджи. С младежа са заедно още от ученици, живеят под един покрив отдавна, а преди около година и половина се сдобиха с нов по-просторен дом. Апартаментът е в затворен комплекс в един от най-скъпите квартали на София.

Будева и Тини, както чат най- близки още не са вдигали сватба, но вероятно ще го направят, след като бебето се роди.

 

Щерката на Гала вече е на 26 години. С гаджето й са горе-долу на една възраст, като той е малко по-голям. С наближаването на 30-те плановете за дете започнали да идват на дневен ред и ето че бременността е факт.

 

Гала е споделяла в предаването „На кафе”, че Мари знаела с точност кога е заченала. Случило се е навръх рождения ден на водещата - 13-и февруари.

„Мамо, направихме ти най- хубавия подарък", зарадвала я Будева.

 

Сега плевенчанката е много щастлива, но пък и притеснена дали раждането ще премине благополучно. Тя доста трепери над щерка си и не дава косъм да падне от главата й. В миналото младата жена е имала някои проблеми със здравето, затова Гала е искрено загрижена, макар че засега бременността протича съвсем нормално. Преди време наследницата на водещата призна, че е набожна и в трудните моменти се уповава на Бог. Ето какво е споделяла тя: „Не знам колко от вас са вярващи, но аз съм! Забелязвам, че когато имам най-много нужда от успокоение или някакъв знак, го получавам“.

 

На пръв поглед Мари няма сериозни проблеми в живота си. Връзката й с Константин се развива нормално, а майка й Гала подкрепя начинанията й. Като всички хора обаче, и Будева е преминавала през по-трудни етапи. Най-неприятните са свързани със здравето й. проблемите й с опорно-двигателния апарат датират от тийнейджърските години. Тогава тя страда от рядка болест на ставите, заради която се подложила на сложна операция. За щастие, вече е добре.

 

57-годишната Гала няма нищо против вече да е баба – именно тя насърчила дъщеря си да започне с опитите. Навремето водещата много искаше да се сдобие с второ дете, но мъжът й Стефан Николов така и не прояви желание да я дари с такова. Ето че мечтата й за бебе в семейството съвсем скоро ще се сбъдне. Въпреки суетата, емблематичната телевизионерка няма против да бъде наричана „бабо” и с нетърпение очаква внучката си.

Източник: Уикенд