април 28, 2024

Мариела Нордел: Ако можех да върна времето назад, нямаше да правя аборти

Мечтае за мир, колкото и тривиално да звучи

https://kliuki.net/liubopitno/mariela-nordel-ako-mozheh-da-varna-vremeto-nazad-nyamashe-da-pravya-aborti/206613 Kliuki.net
Мариела Нордел: Ако можех да върна времето назад, нямаше да правя аборти

Несъмнено Мариела Нордел е сред най-колоритните участнички в родните кулинарни предавания.

 

Колкото и да се пише по неин адрес ще е малко, имайки предвид факта, че къдрокосата палавница е като торба, пълна с изненади, а животът й е достоен за сценарий на латиносериал.

 

Живяла е на четири континента, а зад гърба си има два брака и една дъщеря – Никол.

Твърди, че предвид, че сме в разгара на летния сезон ще го кара по-лежерно, след като на 24 юли стартира предаването й по телевизия „Алфа“. След това обаче ще започне шоу тип Опра Уинфри – ще кани известни личности в шоурум. Издава, че първият й гост ще е гръцки пилот, тренирал две години с президента Румен Радев, преди присъединяването на България към НАТО.

 

Мариела Нордел: Ако можех да върна времето назад, нямаше да правя аборти

Определя себе си като слон по отношение на сблъсъка със злобата и завистта. Казано с други думи – не ги усеща. С времето се е научила да не се обижда. Не завижда на никого и за нищо, защото колкото и успял да е даден човек, пак има нещо, което го терзае.

 

За нея успели хора не са „нито Кирчо, нито Кокорчо, нито пък олигарсите“. Успял човек според нея означава да нямаш кредити, да разполагаш с времето си и да намираш време за семейството си,  да пътуваш, където пожелаеш, да каниш приятели вкъщи и най-вече да не си ограничен откъм средства.

 

Макар животът й да не е бил никак лесен, твърди, че сама си го направила такъв, защото искала да живее интересно, а не лесно. Има доста неща, които към днешна дата би променила като например глупостите, които е правила на младини. Категорична е, че ако имаше възможност да върне времето назад, нямаше да прави аборти, а да следва плътно божите заповеди.

 

Колкото и тривиално да звучи, мечтае за мир, за да не се налага да се крием по дупки и скривалища. Мечтае да не се ползва ядрено оръжие, както и да не ядем заразена храна.

Източник: Уикенд