април 27, 2024

Мария Бакалова напусна Валери

Холивудската звезда се възползва от ангажимента си зад граница, за да го зареже

https://kliuki.net/liubopitno/mariya-bakalova-napusna-valeri/217144 Kliuki.net
Мария Бакалова напусна Валери

Упорита мълва в светските среди носи, че Мария Бакалова е зарязала любимия си Валери Григоров. Единствената българка, номинирана за „Оскар“, е напуснала гаджето си в началото на тази година. До раздялата се стигнало, след като двойката преценили, че отношенията им не могат да продължат.

 

Бакалова е заминала за Канада, където има снимачни ангажименти. Припомняме, че след като се загаджи с Валери, тя пътуваше навсякъде с него. След раздялата им, за пръв път напуска България придружена от майка си, а не от него. Двете дами изглеждат доволни на снимките от Канада.

 

Мария Бакалова издава, че планира да изкара настоящата година основно в Торонто, а между работните й задължения с майка й са намерили време да отскочат и до Ниагарския водопад. Хора от близкото обкръжение на актрисата обаче издават, че тя далеч не е толкоз щастлива, колкото се опитва да се изкара поне на снимките, а напротив – чувства се нещастна и с разбито сърце.

 

Според мълвата, Мария е напуснала каскадьора заради лошите й отношения с майка му – Мария Гроздева и липсата на подкрепа от негова страна. Всеки път в София двойката отсядали в дома на Гроздева, за да не харчат излишни пари за хотели и квартири, но олимпийската шампионка не била във възторг от съжителството им. Според олимпийската шампионка, Бакалова била недостойна за сина й, тъй като не е израснала на жълтите столични павета, а в работническия бургаски квартал „Меден рудник“. Оттам нататък всички постижения на актрисата в Холивуд, изглеждали несъществени за Гроздева. Валери пък вместо да се застъпи за любимата си, винаги заставал на страната на майка си, тъй като бил свикнал да е послушното й синче.

 

В крайна сметка Бакалова използвала работните си ангажименти в Канада, за да напусне маминото синче. Тя вече няколко пъти си е събирала багажа от дома на любимия си, но няколко дни по-късно се връщала отново при него. Но този път е различно, тъй като е в Канада и се очаква разстоянието да допринесе за отслабването на емоционалната й връзка с каскадьора.

 

Тя обаче е нещастна, тъй като наистина обича Валери. Той също бил влюбен и трудно издържал раздялата. Няколко дни след заминаването й, изоставеният младеж публикува в социалните мрежи серия от снимки от пътуванията си с нея, а коментарът под тях гласеше: „Две сърца, една любов“. Бакалова пък на свой ред отговори: „Любов моя!“.

 

Макар за момента двамата да продължават да си пишат, актрисата е категорична, че няма да продължи отношенията си с него. Междувременно слуховете носят, че Валери ще участва в новия сезон на „Денсинг Старс“, така че не е изключено да се залюби с някоя красавица там...

Източник: Уикенд