September 19, 2024

Мария Игнатова и Рачков – само колеги или отново са нещо повече от това?

Бившата двойка ще са заедно в предаването „Пееш или лъжеш“

https://kliuki.net/liubopitno/mariya-ignatova-i-rachkov-samo-kolegi-ili-otnovo-sa-neshto-poveche-ot-tova/229849 Kliuki.net
Мария Игнатова и Рачков – само колеги или отново са нещо повече от това?

Покрай работата Димитър Рачков и Мария Игнатова отново седнаха заедно на маса. Последната им обща снимка бе публикувана от Иван и Андрей в Инстаграм. На нея се вижда, че бившите влюбени гълъбчета, са заедно на маса. Както стана ясно още през юни, Рачков ще е водещ, а Мария панелистка, заедно с Иван и Андрей, които ще помагат на гост звездите във всеки епизод.

 

Вторият сезон на предаването „Пееш или лъжеш“ стартира след месец в ефира на Нова тв. Стартът ще бъде даден от Рачков, който всяка неделя ще посреща популярни родни изпълнители, готови да се впуснат в необичайно приключение да намерят изкусните певци сред умели имитатори.

Претендентите трябва да убедят гост звездата, че притежават музикален талант посредством харизмата и артистичността си. Панел от съветници ще се включи активно в разпознаването на езика на тялото, движението на устните и сценичното поведение на участниците – знаци, които биха могли да отличат пеещите от лъжещите. Зрителите ще видят Мария Игнатова, Иван Христов и Андрей Арнаудов в различна роля като постоянни панелисти, които ще напътстват гост-звездите. Всяка седмица към тях ще се присъединяват и още двама известни съветници.

 

В социалните мрежи вече текат залози дали Рачков и Мария ще се съберат като двойка. Потребителите коментират, че старата любов ръжда не хваща, надявайки се на ново начало помежду им. Истината е, че продуцентите разчитат именно на зрителското любопитство и затова са поканили Игнатова да се включи в шоуто. Самият Рачков пък е категоричен, че няма да даде пореден шанс на отношенията си с блондинката. „Ние сме в чудесни отношения, чуваме се от време на време, но е несериозно да се смята, че съвместната ни работа може да прерасне в сватба. Любовта ни с Мария е минало – и за мен и за нея, и двамата сме наясно с това и няма никаква интрига“, достатъчно красноречив е комикът.

 

Припомняме, че дуото от „Господари на ефира“ изкара заедно 8 години, а се раздели преди 7 лета. Мария набързо се омъжи за Ивайло Нойзи Цветков, с когото вече е в развод. Последният им общ кадър е от ноември 2023 г., няколко месеца преди да го хванат да шофира в нетрезво състояние. Рачков пък изкара няколкогодишна връзка със силиконката Анита Димитрова, която е с цели 27 години по-млада от него. След раздялата си с изкусителката, комикът се зарече повече да не се загаджва с млади момичета.

Източник: Уикенд