април 28, 2024

Мария Игнатова мисли за развод?

Той се е покрил вдън земя и не я подкрепи по време на дефилето й на модния подиум

https://kliuki.net/liubopitno/mariya-ignatova-misli-za-razvod/214464 Kliuki.net
Мария Игнатова мисли за развод?

Тази дни Мария Игнатова смени за кратко попрището си, превръщайки се за кратко в манекенка, която дефилира на „Златна игла 2023“. Това, което направи по-силно впечатление от появата й на подиума, бе фактът, че съпругът й Ивайло Нойзи Цветков не присъства на събитието, за да я подкрепи. След като попадна в ареста заради шофиране в нетрезво състояние, той се е покрил в изчакване шумът около него да утихне.

 

Мария пък не обелва и дума след инцидента, а вместо това набляга на работата си и на инициативите, с които се занимава. Запознати обаче издават, че на блондинката й идва да потъне в земята от срам заради постъпката на Нойзи.

 

Мария Игнатова мисли за развод?

Въпреки, че началото на любовната им история бе повече от идилично, проблемите помежду им започнали доста преди попадането на Нойзи в ареста, тъй като той открай време бил привлечен от чашката, но покрай скандалите с жена му съвсем се пропил.

Макар сега да се опитвал да се откаже от вредния си навик, Игнатова му е бясна, защото с тази си изцепка, изложил и нея. Това пък накарало блондинката напоследък да започне да се замисля все по-сериозно за развод. Изчаквала само положението малко да се успокои, за да може да вземе възможно най-правилното решение.

 

Припомняме, че тя сключи брак с Нойзи навръх рождения си ден точно преди 2 години в с. Житен, близо до София. Сватбата им бе в много тесен приятелски кръг, а след нея съпрузите заживяха в просторната й къща в столичния квартал „Драгалевци“. По всичко личи обаче, че идилията между съпрузите е била само привидна.

 

Мълвата носи, че Мария била тази, която изкарвала повече пари и това допринесло за допълнителни търкания помежду им. Макар към днешна дата да не се изявява на екран, Игнатова все още поема ангажименти като водеща на различни събития, изявява се и като инфлуенсър, и участва в редица рекламни кампании.

 

Тя се притеснява, че имиджът й е пострадал сериозно след пиянската изцепка на Нойзи и очаква интересът към нея да намалее значително. За никого не е тайна, че тя има и още един провален брак зад гърба си с бизнесмена Петко Димитров, от когото има син в тийнейджърска възраст – Виктор. Той живее основно с баща си.

 

Макар да изкараха осем години, с Димитър Рачков така и не успяха да стигнат до олтара. А с Ивайло се познавала много преди да станат двойка.

Източник: Уикенд