април 28, 2024

Мария Илиева направи нещо много опасно

Певицата е прибегнала до опасна за здравето процедура

https://kliuki.net/liubopitno/mariya-ilieva-napravi-neshto-mnogo-opasno/207054 Kliuki.net
Мария Илиева направи нещо много опасно

Поп певицата показа съвсем нова визия, на която се вижда, че се е вталила драстично. Най-вероятно е включила опасна за здравето диета, съчетана с препарати за контрол на диабета.   Те се инжектират в корема.  Поставя се по една инжекция на седмица. Четири дози струват 200лв  и явно са по джоба на Мария Илиева. От последните й кадри в социалните  мрежи се вижда, че е почти колкото Натали Трифонова.

След раждането много дами напълняват и с това половинките им губят интерес. За да се хареса на Александър Междуречки, певицата е направила нещо много опасно.

Мария Илиева направи нещо много опасно

Припомняме, че бащата на детето на изпълнителката е  наследник на  починалия, почитан някога столичен кмет Петър Междуречки. Александър се занимава с частен бизнес. С Мария  ги запознава певицата Сантра. Любовта пламнала от пръв поглед и дори разликата от седем години между двамата не могла да я спре. Нито пък фактът, че съвсем скоро беше родила от футболиста Георги Михайлов.

През леглото на красавицата не са минали  един и двама мъже, докато срещне истинската любов в очите на Междуречки. Интересен факт е, че всичките са с десетина години по-млади от нея.

Източник: marica.bg