март 29, 2024

Мария Илиева отново е бременна?

Прави впечатление, че напоследък залага на рокли като палатки 

https://kliuki.net/liubopitno/mariya-ilieva-otnovo-e-bremenna/196904 Kliuki.net
Мария Илиева отново е бременна?

Изглежда и Мария Илиева е напът да се превърне във фабрика за деца.

Само година и половина, след като на бял свят се появи дъщеря й, тя изглежда отново е бременна.

Прави впечатление, че дори и след като успя да влезе във форма след раждането с помощта на гладуване и сериозна самодисциплина, тя отново залага на широки рокли. Именно този факт навява на мисълта, че е в очакване на третото си поред дете. 

Не може да се отрече, че далеч не е в стила й да ходи с рокли тип палатки, в които могат да се намъкнат цели две жени с нейните размери. Дори и в най-пищния й период, тя държеше да изглежда секси. 

След като в продължение на няколко седмици тя с гордост демонстрираше възвърнатата си форма, сега отново е започнала да носи дрехи, подходящи за бременни. Огромните й безформени рокли без талия, се спускат от раменете й като завеси. Предвид факта, че винаги е демонстрирала добър вкус, е трудно да се повярва, че би заложила на такива тоалети, без да има повод за това.

Вероятно си спомняте, че тя неведнъж е споделяла, че мечтата й е за голямо семейство с много деца. Самата тя няма нито братя, нито сестри, тъй като родителите й се развеждат когато е в детската градина.

Първата си рожба, Мария Илиева роди на 40 години. Бащата на синът й Александър е бившият футболист Георги Михайлов, който е много по-млад от нея. Той дори не присъства на изписването им от болницата. Двамата се разделиха малко след раждането.

Три години по-късно Мария роди дъщеря си, чийто баща е Александър Междуречки – син на бившия столичен кмет Петър Междуречки. За него певицата твърди, че е любовта на живота й. Негови снимки трудно могат да бъдат видени, тъй като не обича да попада под светлините на прожекторите. 

За никого няма да е изненада, ако реши да го дари с още един наследник, предвид факта, че малко след появата на дъщеря й, тя призна, че не е изключена възможността и за трето дете. В случай, че вече се е решила на подобна стъпка, е логично да побърза, предвид факта, че вече е на 45 години и няма време за губене.
Източник: Уикенд 

Мария Илиева отново е бременна?