април 27, 2024

Мария отбеляза изключително скромно рождения си ден. Какво се случва?

Миньончето не се похвали с луксозен подарък или романтична изненада от Миро Дзвера

https://kliuki.net/liubopitno/mariya-otbelyaza-izklyuchitelno-skromno-rozhdeniya-si-den-kakvo-se-sluchva/216919 Kliuki.net
Мария отбеляза изключително скромно рождения си ден. Какво се случва?

Мария отбеляза изключително скромно 42-ия си рожден ден, който бе на 13 януари, без парти или поне не се похвали с такова в социалните мрежи. Странно е, че този път не се похвали нито с луксозни подаръци, нито пък с романтична изненада от страна на възлюбения й Мирослав Соколов, по-известен като Миро Дзвера. Малко преди празника си обаче тя сподели кадри от звукозаписно студио, уточнявайки, че има нова песен.

За разлика от нея пък колежката й Камелия посрещна 53-ия си рожден ден с шумни наздравици и огромна доза настроение. Огън момичето на поп фолка е родена на 10 януари и по традиция отбелязва празника в домашна обстановка с любимия си Цветин. В споделеното от блондинката видео се вижда как подскача жизнерадостно, докато любимият й отваря шампанско. В този момент Камелия казва с широка усмивка: „Честит рожден ден на мен“. Тя дори не се е пременила за празника, а танцува весела с небрежно вързана коса, по тениска и без никакъв грим. Неостаряващият секс символ на поп фолка е живото доказателство, че не е нужно много, за да е щастлив човек и всичко е въпрос на вътрешно усещане, а не на финансови възможности, макар такива да не й липсват разбира се.

 

Януари винаги е много емоционален за Камелия и Цветин, тъй като на 2-ри отпразнуваха 26 години от първата им целувка. Тази година вълненията им са още по-големи предвид факта, че вече са родители. Именно малкият Баян направи коледните и новогодишни празници на Камелия и Цветин вълшебни. Двойката се справят почти сами с грижите за малчугана, но и бабите им помагат, включвайки когато певицата е на работа.

Източник: Уикенд