април 30, 2024

Мария отново хвърли в шок всички

Двойката изяснили отношенията си

https://kliuki.net/liubopitno/mariya-otnovo-hvarli-v-shok-vsichki/220731 Kliuki.net
Мария отново хвърли в шок всички

На феновете на попфолка не може да не им е направило впечатление, че в последно време Мария си смени поне 100 пъти мнението и ту се развежда, ту пък не с третия си съпруг Мироослав Соколов, по-известен като Миро Дзвера.

 

При една от драматичните им раздели се наложи намесата и на органите на реда, след като се чу за упражнено насилие, но фолк дивата и любимият й отново са заедно, той я подкрепя публично в „Капките“ и е неотлъчно до нея, а тя пък на свой ред го хвали и изтъква заслугите му за щастието си, сякаш нищо не е било.

 

Поредният обрат в отношенията им идва само няколко седмици, след като Мария спомена в интервю, че е подала молба за развод. Няколко дни след това обаче, Дзвера се явил пред нея с букет от 101 червени рози, двамата изяснили отношенията си и решили да продължат връзката си. Така Мария оттеглила и молбата за развод.

„Винаги съм казвала, че в голямата любов трябва да намериш най-добрия си приятел, и аз смятам, че съм го открила. Това е човекът, който се грижи за мен, който ме подкрепя, който се грижи за детето ми, за нашия комфорт, за щастието ми. Изпълва ми деня и нощта. Много бих могла да кажа за него… Голямо сладурче е, наслаждавам му се от сърце“, обяви изпълнителката на „Най-добрият“. Браншът отново е изненадан след това й обяснение в любов.

 

Припомняме, че преди това Мара Отварачката бе изтрила всички общи снимки в него в профилите си в социалните мрежи. Мълвата носеше, че причина за раздялата им е резкият срив във финансовото им благополучие. Парите на Миро Дзвера намалели заради бизнес несгоди и той не можел да поддържа стандарта, с който Мария била свикнала.

 

Двамата тъкмо бяха закрепили отношенията си след грандиозния скандал, който си спретнаха през пролетта на миналата година и се наложи полицията да се намеси заради сигнал за домашно насилие, упражнено над Мария. Съвсем очаквано се заговори за развод, но Мирослав и Мария, изненадващо се сдобриха.

 

След последните слухове (до момента) за раздялата им този февруари, двойката отново демонстрират силна любов, а Миро често пъти може да бъде забелязан в публиката на „Капките“, в което жена му участва. Мария пък не спира да го хвали по интервюта какъв перфектен мъж е той, как я подкрепя и е неотлъчно до нея.

 

Прави впечатление, че Мара Отварачката не обръща внимание нито на разнообразните коментари за брака й, нито пък на тези за певческите й (не)умения. Факт е, че откакто участва в шоуто на Нова тв и споделя клипчета от репетициите, тя търпи доста критики по отношение на гласовите й данни.

Хейтърите обаче по никакъв начин не могат да я засегнат, още повече пък да сломят амбицията и вярата й в собствените й възможности.

Източник: Уикенд