април 27, 2024

Майката на Слави умря без да дочака внуче от него

Тя не може да дочака да види сина си задомен и с дете

https://kliuki.net/liubopitno/maykata-na-slavi-umrya-bez-da-dochaka-vnuche-ot-nego/214902 Kliuki.net
Майката на Слави умря без да дочака внуче от него

Няма никакви съмнения, че настоящата година ще остане в битието на Слави Трифонов като една от най-тежките заради загубата на майка му – Здравка Трифонова. Шоуменът и настоящ политик е живото доказателство на твърдението, че нещастието никога не идва само – сякаш не му стигна, че партията му претърпя чутовен провал на местните избори, ами погреба и майка си.

 

Трагичната новина бе съобщена лично от Дългия, но по друг повод. В пост в социалните мрежи, посветен на преименуваната болница „Проф. д-р Александър Чирков“, Трифонов пише: „Но е по-добре да пиша, да ви информирам, да спазвам закона и моралния кодекс, с който са ме възпитали майка ми и баща ми. Лека им пръст!“.

 

Макар възрастната жена да е напуснала този свят преди 3 месеца, Слави си позволи едва сега да говори за личната трагедия. Той предупредил изрично екипа си, че не желае информацията за кончината й да се разпространява в публичното пространство. Шоуменът никога не е крил, че обожава майка си Здравка и сестра си Петя и баща си Тодор, който издъхна през 2017 г.

 

Майката на Слави умря без да дочака внуче от него

Запознати издават, че Дългия изживял много тежко загубата на майка му, която си отишла внезапно от този свят. Той искал да даде време на себе си и близките си да преживеят скръбта извън шума на медийното пространство и да не се спекулира с причините за смъртта на мама Здравка.

 

Според последната информация в медиите, възрастната жена се бе изнесла от къщата си в плевенското село Тодорово и отишла да живее при дъщеря си в Плевен.

Родителите на лидера на ИТН се запознават на връщане от бригада. Мама Здравка винаги е страняла от медийния шум и отказваше интервюта. Тя дори не искаше да живее в София, обичаше спокойствието на селото.

 

Близки до семейството разкриват, че до последния си дъх, тя не одобрявала влизането на сина си в политиката и постоянно се притеснявала за него. Най-голямата й болка обаче била, че няма внучета от Слави. Много искала да го види семеен и с дете, макар и да не е сключил брак, но уви си отиде от този свят, без тази й мечта да се е сбъднала.

 

За сметка на това много се радвала на внука си Теодор, който е син на сестрата на Слави Трифонов – Петя. Мълвата носи, че именно той ще наследи империята на Дългия. Освен това племенникът му е чест гост в София и от снимките му в социалните мрежи ясно личи, че подражава всячески на вуйчо си. Не спира да демонстрира и баровски лайфстайл – пуши скъпи пури, пие марково уиски, облича се с маркови дрехи…

 

Преди време Теодор избухна в социалните мрежи с признанието, че животът му е провал. Младежът бе недоволен от това, че е обект на интерес от медиите, който се отразявал пагубно на личния му живот и затова предпочитал да е анонимен.

Източник: Уикенд