юни 28, 2024

Меги: След преживяното през последните три години осъзнах, че животът има и долу, и горе

И двете са преминали през сериозни изпитания през годините

https://kliuki.net/liubopitno/megi-sled-prezhivyanoto-prez-poslednite-tri-godini-osaznah-che-zhivotat-ima-i-dolu-i-gore/225500 Kliuki.net
Меги: След преживяното през последните три години осъзнах, че животът има и долу, и горе

Макар Нели Хаджиева и Меги Димчева да бяха на екран цели 21 години, успяха да запазят в тайна невъобразимите изпитания, през които им се е наложило да преминат. Вероятно зрителите на „Търси се“ са смятали, че знаят всичко за водещите на предаването, които тази седмица обявиха, че се разделят с тв ефира. Двете продължават професионалните си пътища със самостоятелни проекти, но не се отказват от телевизията.

 

„Трябваше да водя 4 предавания с бебе, което беше починало в мен. И трябваше да се радвам на радостта на другите, и трябваше да се усмихвам, защото просто денят беше така определен. Мисля, че в този ден видях колко много мога. Тези дни ни се пращат, за да видим, че пределът е много по-голям и по-високо. Така че никога няма да забравя кои са тези четири предавания, как съм се смяла с чуждата радост, когато моето бебе вече го нямаше. Може би това е най-трудният ми ефир“, разкри Нели пред журналиста и продуцент Георги Тошев.

Припомняме, че по-рано тази година блондинката обяви, че се е развела с бащата на синовете си. Тя сподели болката си в интервю с колежката й Меги за предаването „Преди обед“ тази седмица, а поводът за изявата им бе спирането на „Търси се“.

 

За Меги пък най-трудният период бил този, в който след погребението на баща й с Нели трябвало да запишат отново 4 предавания.

„Разкъсваш се отвътре“, призна Меги.

„Никой не трябва да разбира, че в този момент си слаб“, допълни тя и обобщи, че в такива ситуации просто отсъстваш. „Да, ти не си там“, съгласи се Нели, разпознала емоционалното състояние, в което е била колежката й.

 

Благодарни са, че в тези тежки моменти като водещи на „Търси се“, са разчитали най-много една на друга и са щастливи, че са заедно и са си опора.

Двете се разделят с bTV по взаимно съгласие след цели 16 години сътрудничество. Двете изразиха признателността и задоволството си от постигнатото с „Търси се“, но отбелязаха, че се намират в етап, в който всяка от тях има нужда да продължи със самостоятелен проект.

 

Нели отбелязва, че в един тандем винаги си наполовина себе си и допълва, че в новия й проект, който стартира наскоро, се чувства 100% себе си.

Както е известно, блондинката създаде подкаст, в който заедно с гостите си разисква начините, по които човек може да се справи с криза. Тя сама даде пример неотдавна като не само разказа за раздялата с мъжа си, а и как е преминала през нея.

 

Меги пък призна, че през последните три години била изправена пред сериозни здравословни проблеми в семейството й. След като ги разрешили се чувствала изтощена от емоции, но все пак съумяла да възкръсне, както самата тя се изрази и осъзнала, че животът има и долу, и горе. Стига да не се отказваш и да вярваш, че чудесата се случват, около нас са и трябва да можеш да ги забелязваш.

 

Именно върху това пада фокусът на новото й професионално начинание. Тя създаде свой канал в ютюб с медитации, а само преди няколко дни реализира първото си събитие на живо, което организирала сама, бидейки и режисьор, и сценарист.

 

При все, че са ентусиазирани от успехите на новите си начинания, Нели и Меги не се отказват от телевизията и изглежда не изключват възможността да се завърнат отново някой ден, макар и с нов формат.

Източник: Уикенд